Antena 3 CNN Actualitate Acțiune de amploare a Poliției Capitalei cu mascați, jandarmi și polițiști

Acțiune de amploare a Poliției Capitalei cu mascați, jandarmi și polițiști

Acţiune de amploare a Poliţiei şi a Brigadei Speciale pentru intervenţii, chiar în acest moment, pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. O percheziţie este în desfăşurare.

Acțiune de amploare a Poliției Capitalei cu mascați, jandarmi și polițiști
Sursa foto: Politia Romana
de Diana Dragotescu    |    15 Aug 2020   •   08:55

Update

Acţiune de amploare, în această dimineață a Poliţiei şi a Biroului pentru Combaterea Criminalității Organizate. Din primele informații, ar fi vorba despre un flagrant organizat unor traficanți de droguri. În imaginile surprinse de o echipa Antena 3 se vad mai multe mașini de poliție, dube negre de la trupele speciale și autospeciale de la Jandarmerie oprite pe marginea bulevardului Iuliu Maniu din Capitala.

Știre inițială 

Imagini în exclusivitate de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală, acolo unde are loc o acțiune de amploare a Poliției și a Brigăzii Speciale pentru Intervenție. Traficul este afectat în aceste momente. 

La fața locului sunt mai multe echipaje de la Brigada Specială, sunt și mașini de jandarmi, și mașini de Poliție pentru că traficul este îngreunat iar echipajele de la Poliția Rutieră ajută la dirijarea traficului în zonă. 

Se circulă pe o singură bandă pe sens iar oamenii legii încearcă să dirijeze mașiniile din zonă. Trupe ale forțelor de ordine au tras pe dreapta mai multe autotorisme, persoanele erau chestionate, este vorba despre autotorismele de lux. 

Evitați drumurile în această zonă 

Celelalte mașini sunt rugate să depășească zona cât mai repede. Dacă aveți drum în această dimineață în zona Iuliu Maniu ar fi bine să ocoliți zona sau să vă amânați drumul. Revenim cu mai multe informații. 

Acțiune de amploare a Poliției Capitalei. Mai multe echipaje de mascați, pe bulevard

×
Subiecte în articol: Poliția Capitalei iuliu maniu
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close