Antena 3 CNN Actualitate Adina Anghelescu, detalii exclusive despre dosarul lui Teodorovici. Ce secrete-bombă ascunde

Adina Anghelescu, detalii exclusive despre dosarul lui Teodorovici. Ce secrete-bombă ascunde

Fostul ministru Eugen Teodorovici s-a prezentat, în cursul zilei de joi, la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru a vedea ce au aflat despre el procurorii după ce a fost supravegheat.

Adina Anghelescu, detalii exclusive despre dosarul lui Teodorovici. Ce secrete-bombă ascunde
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
04 Iun 2020   •   19:39

Teodorovici a cerut discuţiile din dosar, folosindu-se de drepturile oferite de art. 145 Cod procedură penală (informarea persoanei supravegheate).

Este vorba despre un dosar mai vechi de corupţie, în care ancheta a fost făcută cu privire la fapte, dar ulterior a venit clasarea pe motiv că „fapta nu există”.

DNA a mai subliniat că în dosar, Teodorovici nu a fost nici inculpat, nici suspect.

Adina Anghelescu a prezentat, joi, la Antena 3, date de ultimă oră legate de acest dosar.

"Din datele pe care eu le am, nu este vorba despre mandat de siguranță națională, ci mandate de supraveghere tehnică ce ar fi fost date în acest dosar care a stat, a zăcut în starea de in rem, adică era deschis doar cu privire la faptă, vreme de 7 ani.

Din informațiile pe care le am pe surse, ar fi vorba de un dosar care o privea și pe doamna fostă Teodorovici, doamna Costache, fosta soție a domnului ministru, doar care s-ar fi aflat la un alt procuror, la unul care a plecat din DNA de ceva vreme și a fost preluat de procuroarea Ana Maria Nedelcu, de la Secția a II-a.

De aceea ar fi durat o grămadă de timp, pentru că procurorul respectiv mai avea și alte dosare în lucru", a spus jurnalistul de investigații Adina Anghelescu, în emisiunea Punctul de Întâlnire, moderată de Radu Tudor.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close