Antena 3 CNN Actualitate Adina Anghelescu, informaţii despre reconstituirea crimei care a îngrozit România

Adina Anghelescu, informaţii despre reconstituirea crimei care a îngrozit România

Adina Anghelescu a oferit informaţii noi, în exclusivitate la Antena 3, despre reconstituirea crimei care a îngrozit România. Este vorba despre cei trei suspecți care au mers în locul unde au ucis-o pe femeia incendiată într-o valiză, pe un câmp din județul Giurgiu.

Adina Anghelescu, informaţii despre reconstituirea crimei care a îngrozit România
de Andrei Grigore    |    Iulia Gorgorin    |    21 Ian 2021   •   18:00

Cei trei suspecți acuzaţi de moartea Sabinei Mircea s-au întors la locul faptei pentru reconstituire. Suspecții au fost scoși din arest și duși pe un câmp din apropierea localității Ghimpați, acolo unde au incendiat trupul neînsuflețit al tinerei.

Cadavrul a fost desoperit pe 30 octombrie 2020, de un șofer de TIR care circula în zonă.

[IVM_XaQOq7sI8bf]

Adina Anghelescu oferă detalii despre reconstituirea crimei 

''Cei trei se pare că au recunoscut modalitatea în care au ars cadavrul. Vorbim aici de victima Mihaela Sabina Mircea, care ştim că a fost găsită arsă în geamantan, pe marginea drumului DN6. Cei trei suspecți principali, vorbim aici de Elena, Sivia Constantin și Alexandru Dinu, cunoscut ca fiind pește al prostituatelor în acest caz.

Au fost scoși din arestul de la IPJ Gurgiu și duși la fața locului. De ce era importantă această reconstituire, pentru că în cauză avem și o faptă, o acuzație de profanare de cadavre și pentru a proba această faptă de profanare de cadavre era foarte importantă reconstituirea. La reconstituire s-a stabilit clar locul unde au oprit cei trei, având în valiză trupul femeii ucise.

Adina Anghelescu: ''Constantina Silvia era capul răutăților în această profanare de cadavre''

[IVM_p9VfkzebCXh]

S-a mai dovedit și modalitatea în care ei s-au deplasat, de unde au venit, direcția în care ei s-au dus după ce au ars cadavrul. Benzinăria de unde Constantin Silvia, una dintre arestate a oprit să ia benzină, după ce fuseese la pentitenciar să își viziteze concubinul, care se afla în penitenciar la acea dată. Deci, Constantina Silvia era capul răutăților în această profanare de cadavre, în planul care a fost făcut pentru ca ei să scape de trupul neînsuflețit al femeii. Aceste date de la fața locului, modalitatea în care ei au arătat absolut tot ce s-a petrecut acolo la marginea drumului DN6, modul în care ei au încercat să scape de cadavru, toate datele se vor corobora cu ceea ce anchetatorii de la Parchetul Tribunalului Giurgiu au strâns până acum la dosar.

''Arma crimei care nu a fost găsită până acum''

Lipsește însă de la dosar în continuare arma crimei care nu a fost găsită până acum și e foarte posibil ca cei trei să se fi debarasat de arma respectivă, o toporișcă mai bine zis, pentru că știm bine că s-a descoperit la autopsie faptul că femeia a fost omorâtă, dându-i-se în cap cu un corp ascuțit, deci lucrul acesta rămâne să fie stabilit, doar dacă cei trei vor spune unde și cu ce fel de armă au acționat, cu fel de obiect tăietor și unde anume l-au ascuns.

Ei au susținut că ar fi avut o altercație, pentru că toți, acolo practicau prostituția, deci și aceste suspecte, Elena și Silvia Constantin și Mihaela Mircea. Locuiau împreună, iar Alexandru Dinu era cumva peștele acestor prostituate. El era cunoscut în cartier în Sectorul 5, că se ocupa de așa ceva. Ceea ce ei au spus până acum, au suținut, că ar fi avut loc o altercație, nu se știe de ce deocamdată. Ei păstrează un mister asupra mobilului crimei, să îi spunem așa. Rămâne să se mai elucideze niște lucruri care până acum sunt nerezolvate în dosar'', a explicat Adina Anghelescu.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close