Antena 3 CNN Actualitate Adrian Minune, prins în răfuiala interlopilor

Adrian Minune, prins în răfuiala interlopilor

Adrian Minune este în centrul unei răfuieli a interlopilor, unul dintre ei cunoscut ca dealer de droguri al maneliștilor.

Adrian Minune, prins în răfuiala interlopilor
Sursa foto: Facebook/Adrian Minune
de Georgiana Adam    |    26 Oct 2020   •   17:00

Vorbim despre Marius Bejan, unul dintre cei mai periculoși interlopi din România, respectiv dealer-ul de droguri al maneliștilor. Printre cei care aderaseră la rețeaua acestuia erau chiar și doi polițiști: unul dintre aceștia făcând parte chiar din Poliția Antidrog, celălalt fiind comisar, lucrând la Clubul Dinamo. 

Totul s-a întâmplat în 2017, când Adrian Minune a participat la un eveniment, în calitate de cântăreț, însă aici a trăit șocul vieții lui. În timpul petrecerii, Marius Bejan, alături de alți doi interlopi, și-au făcut apariția în local. Cu unul dintre partenerii lui Marius Bejan, Adrian Minune avusese în trecut, o neînțelegere. 

Nuntașii au luat imediat ”atitudine”, au luat sticlele de pe mese, le-au spart și i-au atacat pe cei 3 interlopi neinvitați. 

Lupta s-a mutat în stradă, unde au existat chiar și focuri de armă.

Poliția nu a fost însă alertată, incidentul fiind scos la iveală abia anul acesta, când Marius Bejan a fost arestat preventiv și când a fost audiat și Adrian Minune. Astfel, au ieșit la lumină faptele din 2017.

Nu doar Adrian Minune a avut de a face cu acest interlop, ci și Florin Salam, care a fost amenințat că, dacă își primește violonistul înapoi, violonist care luase de la Bejan suma de 5,000 de euro, va fi bătut crunt. 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close