Antena 3 CNN Actualitate Alexandra, o tânără din Iași, a cumpărat tablete cu banii strânși pentru majorat și le-a donat copiilor care trăiesc într-un fost pichet militar, în Botoșani

Alexandra, o tânără din Iași, a cumpărat tablete cu banii strânși pentru majorat și le-a donat copiilor care trăiesc într-un fost pichet militar, în Botoșani

Mihai Gâdea a prezentat gestul impresionant pe care l-a făcut o tânără de 18 ani din Iaşi. Banii pe care i-a strâns pentru aniversarea majoratului său a decis să îi doneze unor copii sărmani din judeţul Botoşani. Alexandra a urmărit reportajul difuzat la Antena 3 şi aşa a decis să le cumpere 12 tablete celor mici.

Alexandra, o tânără din Iași, a cumpărat tablete cu banii strânși pentru majorat și le-a donat copiilor care trăiesc într-un fost pichet militar, în Botoșani
de Iulia Gorgorin    |    21 Oct 2020   •   00:20

Alexandra a povestit la Antena 3 despre momentul emoţionant pe care l-a trăit astăzi când a mers la copiii sărmani.

Alexandra a fost impresionată de reportajul difuzat la Sinteza Zilei

Cei 30 de copiii care locuiesc într-un fost pichet militar din Botoșani, aproape de granița cu Ucraina.

''Da, este adevărat şi am făcut-o cu toată inima. Mă uitam aseară la televizor împreună cu părinţii mei. Am văzut reportajul dumneavoastră difuzat cu copiii din judeţul Botoşani.

Am fost profund marcată de traiul copiiilor şi le-am propus părinţilor mei să nu îmi mai facă ziua de naştere şi cu bănuţii aceia să merg să le cumpăr tablete pentru acei copii. 

Părinţii mei sunt oameni simpli. Peste un an termin liceul şi îmi doresc să devin actriţă.

M-au încărcat enegetic, dar în acelaşi timp acei copii trebuie ajutaţi să iasă din mediul respectiv. Îşi doresc şi sunt nişte copii minunaţi. Am spus poezii împreună, am şi cântat. Îşi dau interesul foarte mult să înveţe şi merită susţinuţi. Le-am spus poezia Ghimpii, de Lucian Blaga'', a spus Alexandra.

Reportajul care a impresionat-o pe Alexandra a fost realizat de Călălin Onofrei

''Ce satisfacţie o fi în seara asta pe colegul nostru, Cătălin Onofrei care a trimis acest reportaj. Cătălin face nişte lucruri extraordinare. E unul dintre colegii noştri foarte buni şi are un ochi, o inimă şi o minte foarte ascuţită pentru a vedea asfel de cazuri.

Copiii au impresionat, dar şi învăţătoarea lor, doamna Gabriela (...) Poate că sunt şi alţii în faţa televizorului acum care cred că pot să facă ceva. Poate sunt şi alţii care au strâns bani pentru majorat sau pentru alte lucruri. Ce copil, Alexandra, Doamne Dumnezeule'', a spus Mihai Gâdea.

Reportajul integral îl puteţi vedea aici: Lecția de viață a celor 30 de copii care trăiesc rupți de lume într-un fost pichet militar din Botoșani

×
Subiecte în articol: tablete Botoșani Iași
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close