Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Cumpănașu: „Anunțarea morții unui copil, când nu ai nimic, e un lucru odios. Nu doar Ana Birchall a făcut asta, ci și procurorii DIICOT”

Alexandru Cumpănașu: „Anunțarea morții unui copil, când nu ai nimic, e un lucru odios. Nu doar Ana Birchall a făcut asta, ci și procurorii DIICOT”

Alexandru Cumpănașu: „Anunțarea morții unui copil, când nu ai nimic, e un lucru odios. Nu doar Ana Birchall a făcut asta, ci și procurorii DIICOT”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
23 Aug 2019   •   20:45

Aleandru Cumpănașu se arată foarte deranjat de faptul că atât Ana Birchall, cât și procurorii DIICOT și procurorul din cazul Caracal, au anunțat moartea Alexandrei Măceșanu, fără a avea dovezi concrete. 

„Dacă erau atât de siguri de ceea ce se întâmplase, de ce au mai cerut supliment? Eu cred că lucrurile devin destul de clare. Nu știu dacă au acționat cu rea voință, dar au făcut foarte mult rău. Anunțarea morții unui copil, atunci când nu ai aproape nimic, e un lucru absolut odios. Înainte să sune ministrul Justiției să confirme că e ADN-ul Alexandrei pe niște dinți, fără cadavru, cu multe zile înainte, tot procurorii DIICOT, la prima percheziție la fața locului și procurorul de caz au spus că Alexandra era deja moartă. Păi de unde știți voi dacă Alexandra, când ați intrat, nu era în casă. De unde știați dacă nu ați găsit-o? Cum ai putut să spui că e decedată? Eu cred că ar fi trebuit să se abțină cu toții. Sau știu ei ceva ce nu știm noi. Noi am primit condoleanțe de la toți oamenii importanți din statul român. Condoleanțe pe ce? Voi sunteți cei mai informați oameni din statul român, voi cum puteți să spuneți dacă nu există trupul, există doar un butoi. Înainte să vorbiți despre asta, aduceți-mi niște dovezi că acele copile sunt moarte”, a spus Cumpănașu la Antena 3. 

Citiți și Documentul oficial care o pune la zid pe Ana Birchall. Ministrul Justiției ar fi transmis condoleanțe familiei Alexandrei bazându-se pe rezultatele preliminare

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close