Antena 3 CNN Actualitate Alfred Simonis: PSD cere înființarea Comisiei de anchetă pentru falsificarea datelor pandemiei

Alfred Simonis: PSD cere înființarea Comisiei de anchetă pentru falsificarea datelor pandemiei

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, a cerut, vineri, convocarea Birourilor Permanente Reunite pentru a se vota înființarea Comisiei de anchetă privind falsificarea datelor pandemiei: „Luni pot demonstra că nu folosesc 'principiul transparenței', doar ca pe un instrument de șantaj sau vendetă politică”.

Alfred Simonis: PSD cere înființarea Comisiei de anchetă pentru falsificarea datelor pandemiei
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    16 Apr 2021   •   16:31

”Am solicitat astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite pentru a se vota înființarea Comisiei de anchetă privind falsificarea datelor pandemiei, solicitată de PSD în urmă cu două săptămâni și tergiversată de majoritatea parlamentară.

În noul context, USR-PLUS are ocazia de a face dovada transparenței pe care au tot clamat-o, dar pe care nu au dus-o niciodată până la capăt.

Luni pot demonstra că nu folosesc 'principiul transparenței', doar ca pe un instrument de șantaj sau vendetă politică, votând solicitarea PSD de înființare a comisiei de anchetă. Românii au dreptul să știe adevărul!”, a scris Alfred Simonis pe o rețea socială. 

Am solicitat astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite pentru a se vota înființarea Comisiei de anchetă privind...

Publicată de Alfred Simonis pe Vineri, 16 aprilie 2021

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close