Antena 3 CNN Actualitate Locale Amendați și puși să măture pe stradă, după ce au făcut grătar și au ascultat muzică, în Câmpulung Muscel

Amendați și puși să măture pe stradă, după ce au făcut grătar și au ascultat muzică, în Câmpulung Muscel

Mai mulți oameni au fost amendați și apoi puși să măture pe stradă, în Câmpulung Muscel, județul Argeș, după ce au ieșit din izolare, au făcut gratăr în fața casei și au ascultat muzică, în plină stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus.

Amendați și puși să măture pe stradă, după ce au făcut grătar și au ascultat muzică, în Câmpulung Muscel
09 Apr 2020   •   19:12

În ultimele zile, având în vedere perioada îndelungată în care suntem nevoiți să rămânem în case, tot mai mulți români au început să iasă fără motiv pe stradă.

Același lucru s-a întâmplat și la Câmpulung Muscel, acolo unde o familie a ieșit pe stradă, în fața casei, a făcut gratăr și a ascultat muzică la maximum.

Gălăgia și fumul de la grătar a atras atenția polițiștilor și jandarmilor, astfel că petrecerea a fost stricată de forțele de ordine.

Mai mult, petrecăreții au fost amendați pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare aflate în vigoare și care restricționează circulația.

Pe lângă amenzi, oamenii au fost obligați de polițiști și jandarmi să dea cu mătura pentru a strânge gunoaiele lăsate în urmă.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close