Antena 3 CNN Actualitate Anchetă incredibilă: Cum a câștigat o firmă de apartament un contract de 1,5 milioane de euro, pentru dezinfectanți

Anchetă incredibilă: Cum a câștigat o firmă de apartament un contract de 1,5 milioane de euro, pentru dezinfectanți

Anchetă incredibilă: Cum a câștigat o firmă de apartament un contract de 1,5 milioane de euro, pentru dezinfectanți
Sursa foto: Foto: VideoNews
11 Iun 2016   •   17:36

O nouă dezvăluire în scandalul dezinfectanților a fost făcută de Sonia Simionov, în ediția de sâmbătă a emisiunii Forța de Reacție.

În mijlocul scandalului cu dezinfectanți, o firmă s-a evidențiat dintre toate: Brains M&A Consulting. Această firmă a fost înființată în aprilie 2015. Doar câteva săptămâni mai târziu, firma primește un contract de 1,5 milioane de euro.

Reporterul Antena 3 Ana Maria Roman a explicat că acest caz pare cel puțin uluitor, în condițiile în care o firmă înființată în aprilie 2015 de doi tineri, cu un capital social de 200 de RON, câștigă un contract în valoare de 1,5 milioane de euro doar câteva luni mai târziu.

“O firmă înființată de doi tineri, născuți în 86 și 89, care în aprilie 2015 își deschid o firmă în care varsă 200 de lei. Această societate, în patru luni, încheie un contract cu acest spital în valoare de 1,5 milioane de euro. Și mai interesant, este specializată pe consultanță pentru afaceri și management. Deci această societate a furnizat dezinfectant pentru suprafețe și microfloră și teste rapide. Pentru furnizare de reactivi există o gamă largă de avize de care ai nevoie, ori această firmă a reușit să câștige acest contract, deși firma este de consultanță. Cei de la Bagdasar-Arseni, din sursele pe care le am eu în acest moment, nu au văzut niciodată numele acestei companii pe dezinfectanți. Contractul a fost câștigat prin licitiație deschisă.”

Sonia Simionov a mers la sediul social al companiei, pentru a discuta cu cei doi manageri de companie. Ce a descoperit acolo, vedeți în materialul video de mai sus.

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close