Antena 3 CNN Actualitate Antena 3, lider la aniversarea lui Florin Piersic

Antena 3, lider la aniversarea lui Florin Piersic

Antena 3 a fost lider detaşat de piaţă seara trecută, când la ''Sinteza Zilei'', a fost invitat Florin Piersic. La ora 22:44 a fost înregistrat minutul de aur, când unul din cinci telespectatori, aveau televizorul deschis pe Antena 3. Şi în rândul posturilor de ştiri am condus clasamentul atât în prime-time, cât şi de-a lungul întregii zile.

Antena 3, lider la aniversarea lui Florin Piersic
28 Ian 2020   •   20:29

Florin Piersic a acceptat să sărbătorească împlinirea celor 84 de ani la Antena 3, iar telespectatorii au petrecut şi ei cu marele actor.

''Sinteza Zilei'' a fost lider de audienţă pe întreg segmentul de public în rândul posturilor de ştiri, cu o cotă de piaţă medie de 9,9% şi un rating de 4,2.

Minutul de aur a fost atins la ora 22:44 de minute, când cota de piaţă a urcat la 20,8%, un rating de 7,7, postul nostru de televiziune depăşind la distanţă mare chiar şi posturile generaliste.

De altfel, pe durata întregii zile, Antena 3 a fost lider al televiziunilor de ştiri. Audienţa a fost de patru ori mai mare faţă de al treilea post din clasament şi cu două procente peste ocupantul locului al doilea.

Antena 3 este singurul post de televiziune din România afiliat la CNN International şi este parte a Intact Media Group.

Antena 3, lider la aniversarea lui Florin Piersic

×
Subiecte în articol: Antena 3 audienta Florin Piersic
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close