Antena 3 CNN Actualitate Antena 3, solidară cu victimele abuzurilor. Mihai Gâdea: Viaţa şi integritatea corporală sunt sfinte

Antena 3, solidară cu victimele abuzurilor. Mihai Gâdea: Viaţa şi integritatea corporală sunt sfinte

Antena 3, solidară cu victimele abuzurilor. Mihai Gâdea: Viaţa şi integritatea corporală sunt sfinte
21 Iul 2015   •   21:52

Mihai Gâdea a lansat un apel naţional la solidaritate cu victimele abuzurilor de tot felul, în ediţia de marţi a emisiunii "Sinteza Zilei", în contextul în care o agresorii unei eleve din Vaslui sunt încă în libertate, deşi au recunoscut faptele de abuz sexual şi lipsire de libertate.

"Poate că a venit momentul să facem un lanţ uman suficient de mare ca să se vadă. Va propun un demers naţional, în care oamenii să ne solidarizeze împotriva abuzurilor. Împotriva acestui gen de nedreptate. Această emisiune este pentru dumneavoastră, cetăţeni ai acestei ţări. Oricare dintre voi ar putea să fie mâine o victimă a acestui gen de nedreptate. (...) Vă aştept să vă alăturaţi unui demers la nivel naţional, o formă de protest, solidaritate şi luptă pentru toate victimele nedreptăţilor", a spus Mihai Gâdea, făcând referire la abuzuri de orice natură, nu doar la abuzurile sexuale.

"Zilele acestea noi vom purta această cocardă de culoare albă în piept, în semn de solidaritate cu victimele abuzurilor", a mai spus Gâdea, îndemnând telespectatorii să facă acelaşi lucru, dacă doresc să se alăture acestui demers.

Solidari cu victimele abuzurilor - o campanie marca Antena 3

Antena 3 va difuza în următoarele zile mai multe cazuri de abuzuri, de orice natură, discursuri şi interviuri pe această temă care, din păcate, de multe ori, este trecută sub tăcere atât de autorităţi, cât şi de victime.

Mihai Gâdea a lansat acest apel la solidaritate şi pe pagina sa de Facebook, unde îşi invită prietenii să se alăture "demersului pentru dreptate, normalitate şi justiţie".

 
Din această seară vreau să accentuez o altă dimensiune a vieții, altceva decât politică și economie. În această seară...

Posted by Mihai Gadea on 21 Iulie 2015


Citeşte şi:

Cum motivează instanţa eliberarea celor şapte violatori din Vaslui

Cine sunt judecătorii care i-au eliberat pe violatori şi ce au făcut la o săptămână după decizie

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Nu abuzurilor
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close