Antena 3 CNN Actualitate Educație ANTENA3.RO LIVE. Totul despre vacanțe. Ponturi despre locații ieftine și ce destinații sunt la modă, cu Maria Coman și Gabriela Peset

ANTENA3.RO LIVE. Totul despre vacanțe. Ponturi despre locații ieftine și ce destinații sunt la modă, cu Maria Coman și Gabriela Peset

ANTENA3.RO LIVE. Totul despre vacanțe. Ponturi despre locații ieftine și ce destinații sunt la modă, cu Maria Coman și Gabriela Peset
21 Noi 2019   •   14:58

Care sunt cele mai căutate destinații de vacanță ale acestei perioade, cum găsim oferte și locații ieftine, despre toate aceste lucruri ne lămurește Gabriela Peset, în cadrul Antena 3 LIVE, cu Maria Coman. Ne lămurește inclusiv care e cel mai bun moment să ne facem rezervări, cele mai bune perioade pentru fiecare destinație.

Topul destinațiilor preferate de români

"Antalya e pe val. A fost al doilea an în care s-a aflat în topul preferințelor românilor. De asemenea, Egipt și Tunisia. Românii merg pentru all inclusive. În Egipt există resorturi cum găsești în Antalya. În Tunisia merg pentru spiritul lor, pentru ce reprezenta odată Tunisia și le plăcea foarte tare și să descopere o locație nouă". 

În Antalya sunt în mod special acele resorturi gândite ca mici orășele. Odată ce ai intrat, mai ieși peste șapte zile pentru că ai acolo tot ce ai nevoie". 

Tipuri de turiști români

"Sunt câteva categorii de români care aleg să plece în Antalya. Familiile cu copii, românii care au muncit un an de zile pentru vacanța respectivă și vor să fie răsfățați și să aibă confort. Și sunt și turiști care au mers mulți ani la rând în resorturi de relaxare și acum vor să descopere activitățile din afara resorturilor".

Agențiile de turism și riscul de a nu mai putea ajunge în vacanță

"De anul acesta, în România există un alt pachet de garantare a vacanțelor. Tu poți pleca liniștit în vacanța cumpărată de la un agent de turism. E vorba de un pachet care conține cazare și transport. Dacă agenției i se întâmplă ceva, tu poți să-ți faci vacanța liniștit". 

Vacanța de iarnă

"Se mai pot face rezervări acum și pentru vacanța de iarnă. Românii obișnuiesc să-și facă rezervări din timp, să-și planifice și să-și cumpere". 

"Dacă se întâmplă să nu mai poți pleca într-o vacanță, există posibilitatea recuperării banilor. Depinde de agenția de turism"

"Sunt și turiști care merg în Antalya cu mașina. Sunt mulți turiști care apelează la agenții de turism și își iau doar cazarea, transportul îl iau separat". 

E de preferat să apelăm la agenții de turism și pentru un city break?

"Da. E vorba de confort, timp pe care-l economisești și acea consiliere pe care o poți avea. Pui mâna pe telefon și îți suni agentul de turism. Eu aș alege să-mi facă vacanța un agent de turism pentru că mi-e mult mai comod mie". 

Antena 3 a lansat joia, de la ora 15.00, un nou proiect, antena3.ro LIVE, cu Maria Coman”, un format săptămânal de interviuri exclusiv online, care va aborda temele momentului şi le va analiza împreună cu cei în măsură să ofere răspunsuri.

Înregistrările dezbaterilor pot fi găsite și pe canalul de Youtube antena3ro.

×
Subiecte în articol: Maria Coman antena3.ro antena3.ro LIVE
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close