Antena 3 CNN Actualitate Arest la domiciliu pentru fostul prefect de Constanța care a ucis un om

Arest la domiciliu pentru fostul prefect de Constanța care a ucis un om

Fostul prefect al judeţului Constanţa, Ioan Albu, care a condus beat şi a ucis un om, duminică seară, va fi plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Arest la domiciliu pentru fostul prefect de Constanța care a ucis un om
Sursa foto: Foto: Antena 3
21 Feb 2020   •   14:28

Magistrații au luat această decizie după ce Ioan Albu, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, pe DN3. 

Accidentul s-a soldat cu moartea celuilalt șofer și rănirea a două persoane.

Citește și: Fostul prefect de Constanța avea o alcoolemie record

Ulterior, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat că şoferul care a pătruns pe contrasens avea o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Un bărbat de 38 de ani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Ciocârlia de Sus către Cobadin şi, ajungând la kilometrul 230+400 metri, ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism care se deplasa din sens opus. În urma impactului a rezultat decesul la faţa locului al celui de-al doilea conducător auto, de 44 de ani", au transmis reprezentanţii IPJ.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", pentru scoaterea unui bărbat dintre fiarele contorsionate ale uneia dintre maşini a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare.

×
Subiecte în articol: arest la domiciliu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close