Antena 3 CNN Actualitate O asistentă din Vaslui a murit de Covid-19, după ce a decis să se trateze acasă

O asistentă din Vaslui a murit de Covid-19, după ce a decis să se trateze acasă

Dramă cumplită în familia unei asistente, din Vaslui. Femeia în vârstă de 41 de ani a fost răpusă de Covid-19. După ce a început să se simtă rău, ea a preferat să se trateze acasă, bănuind că suferă de o răceală. Când a ajuns la spital era însă prea târziu şi viaţa nu i-a mai putut fi salvată.

O asistentă din Vaslui a murit de Covid-19, după ce a decis să se trateze acasă
de Claudia Popovici    |    18 Ian 2021   •   19:30

Alina Nicoleta Pavel lucra ca asistentă medicală în cadrul Policlinicii Vaslui, iar luna viitoare ar fi împlinit 42 de ani.

Potrivit colegilor, Alina nu era cunoscută cu afecţiuni care să îi pună viaţa în pericol, obezitatea fiind cea care a făcut-o vulnerabilă în faţa bolii. Ea a început să se simtă rău, înainte de Crăciun. A pus totul pe seama unei "răceli zdravene” pe care a crezut că o poate trata acasă, urmând indicaţiile medicale transmise de colegii din Policlinică.

Chiar dacă avea organismul slăbit, Alina nu şi-a pierdut optimismul. A rămas activă pe Facebook în încercarea de a-şi mentine speranţa că va învinge boala. Ultimul mesaj postat pe Facebook, pe 13 ianuarie, de ziua internaţională a implinirii visurilor, un citat, din Walt Disney: "Toate dorinţele noastre se pot realiza daca avem curajul să le urmăm", dezvaluia dorinţa ei de a-şi recăpăta sănătatea. 

La scurt timp, după ce şi soţul ei s-a îmbolnăvit, starea de sănătate a Alinei s-a înrăutăţit şi a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui cu plămânii grav afectaţi. Din păcate, duminică, 17 ianuarie, Alina Nicoleta Pavel a murit răpusă de Covid-19.

Anunţul tragic a fost dat de conducerea SJU Vaslui pe pagina de Facebook a instituţiei.

"Timpul nu a mai avut răbdare cu tine, draga noastră colegă Alina Nicoleta Pavel! Am aflat cu nespusă durere trecerea la cele veşnice a colegei noastre.

În aceste clipe de adâncă tristeţe ne este foarte greu să ne găsim cuvintele, pentru că nimic nu poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei dragi.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu! Dumnezeu să te ierte”, au transmis oficialii SJU Vaslui.

Medicii trag un semnal de alarmă

A rămâne acasă, fără a fi consultat de un medic specialist, atunci când starea de sănătate se înrăutăţeşte este o imprudenţă ce poate fi fatală, avertizează medicii.

 

×
Subiecte în articol: Vaslui asistenta COVID-19
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close