Antena 3 CNN Actualitate Atac mafiot la un ştrand din Timiş. Zeci de oameni au trecut prin momente de teroare

Atac mafiot la un ştrand din Timiş. Zeci de oameni au trecut prin momente de teroare

Atac mafiot la un ştrand din Timiş. Zeci de oameni au trecut prin momente de teroare
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Iul 2015   •   08:11

Zeci de oameni aflaţi la ştrandul din oraşul Deta, judeţul Timiş, au trecut prin momente de teroare. Membrii unui clan au atacat un tânăr cu răngile şi l-au tăiat cu o foarfecă, apoi s-au făcut nevăzuţi. Agresorii l-au snopit în bătaie şi pe tatăl tânărului, fost poliţist, cu care s-au întâlnit pe drum.

Conflictul a pornit de la un telefon mobil pe care tânărul îl cumpărase de la agresori şi pe care aceştia îl cereau înapoi. După scandal, trei oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale şi trei dintre agresori au fost duşi la poliţie pentru audieri.

Agresorii au venit la ştrand cu microbuzul, cu scopul precis de a-i da tânărului o lecţie. Erau furioşi că acesta nu era de acord să le dea înapoi un telefon mobil cumpărat de la ei. Au vrut să dea cu microbuzul peste el când ieşea, împreună cu prietena lui, cu maşina de la piscină. Au lovit însă o şoferită care a nimerit exact în faţa lor.

Membrii clanului n-au fost descurajaţi de întâmplarea neprevăzută. S-au dus la tânărul pe care îl vânau şi l-au atacat cu răngile şi cu o foarfecă. Prietena acestuia l-a chemat pe tatăl lui, fost poliţist, care a pornit imediat cu scuterul spre ştrand. Bărbatul s-a întâlnit pe drum cu agresorii, care fugiseră după ce l-au atacat pe tânăr, şi a fost snopit în bătaie şi el.

Trei persoane au ajuns la spital unde au primit îngrijiri medicale după ce au fost tăiate sau lovite cu răngile.

×
Subiecte în articol: Timis
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close