Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat înarmat cu un cuțit a amenințat călătorii, într-un autobuz din București

Un bărbat înarmat cu un cuțit a amenințat călătorii, într-un autobuz din București

Un bărbat, înarmat cu un cuţit, a atacat călătorii din 117. Bărbatul a fost prins de SRI şi de polițiștii din Capitală.

Un bărbat înarmat cu un cuțit a amenințat călătorii, într-un autobuz din București
de Roxana Ciucă    |    07 Mai 2021   •   15:34

Incidentul s-a petrecut într-un autobuz ce circula pe raza Sectorului 5. Un bărbat, înarmat cu un cuțit i-a atacat pe călătorii din 117.

El a afișat cuțitul, la vedere, fără a amenința o persoană anume. Un cetățean din mașină a sesizat autoritățile, prin apel la 112.

L-a fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 18 Poliție, dar și un echipaj al Serviciului Roman de Informații. Bărbatul, cetățean român, de 47 de ani, a fost imobilizat și condus la sediul subunității de Poliție.

În acest caz urmează să fie dispuse măsuri legale.

"În urmă unui apel la 112, inițiat la ora 12.28, Brigada Antiteroristă din cadrul SRI a fost alertată că un bărbat amenință cu un cuțit călătorii într-un autobuz care circulă în sectorul 5 din București.

Echipa de intervenție a ajuns la față locului unde, în coordonare cu Poliția, l-a imobilizat pe suspect în condiții de siguranță pentru ceilalți pasageri și participanți la trafic. Suspectul a fost predat Poliției, iar în acest moment se fac cercetări. Din primele verificări efectuate de SRI, suspectul nu este cunoscut pe profil terorist, iar până în prezent nu există elemente care să lege incidentul de un posibil act terorist", se precizează într-un comunicat al SRI.

×
Subiecte în articol: barbat amenintat cutit autobuz
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close