Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul din Azuga, dispărut după ce a plecat la alergat pe munte, a fost găsit mort. Se bănuiește că a fost atacat de un urs

Bărbatul din Azuga, dispărut după ce a plecat la alergat pe munte, a fost găsit mort. Se bănuiește că a fost atacat de un urs

Un bărbat de 39 de ani care a plecat sâmbătă la alergat pe munte, a fost dat dispărut de familie. Bărbatul era cunoscut drept un om al muntelui şi un foarte bun cunoscător al traseelor montane. Trupul acestuia a fost găsit luni și există indicii că ar fi fost atacat de un animal sălbatic, cel mai probabil un urs.

Bărbatul din Azuga, dispărut după ce a plecat la alergat pe munte, a fost găsit mort. Se bănuiește că a fost atacat de un urs
Sursa foto: IPJ Prahova
de Mia Lungu    |    12 Apr 2021   •   20:13

La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Azuga au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiul său, numitul Crivăț Alexandru-Cornel, în vârstă de 39 de ani, a plecat în cursul zilei de 11 aprilie să alerge și nu a mai revenit la domiciliu până în prezent.

UPDATE: Din nefericire, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în zona Limbăşelu. Surse Antena 3 spun că, din primele cercetări, există indicii conform căruia bărbatul ar fi fost atacat de un animal sălbatic, cel mai probabil un urs. Trupul neînsuflețit va fi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,70 m, greutate aproximativ 70 kg, chelie, ochii căprui, sprâncene arcuite și groase, față ovală.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcat cu o geacă de camuflaj, o pereche de pantaloni închiși la culoare și capul acoperit cu căciulă de culoare deschisă.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea persoanei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

×
Subiecte în articol: barbat azuga disparut
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close