Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat din Piatra Neamţ, încătuşat pe stradă de poliţiştii locali pentru că nu purta masca de protecţie

Bărbat din Piatra Neamţ, încătuşat pe stradă de poliţiştii locali pentru că nu purta masca de protecţie

Un bărbat din Piatra Neamţ a fost încătuşat de poliţiştii locali pentru că nu purta masca de protecţie şi făcea scandal, în faţa unui magazin din oraş.

Bărbat din Piatra Neamţ, încătuşat pe stradă de poliţiştii locali pentru că nu purta masca de protecţie
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    14 Apr 2021   •   10:45

Totul s-a întâmplat, ieri după-amiază, pe strada Dimitrie Leonida din Piatra Neamţ, în faţa unui magazin, acolo unde bărbatul intrase pentru a face cumpărături, însă a refuzat să poarte masca de protecţie.

Poliţiştii locali i-au explicat bărbatului că trebuie să poarte masca, însă acesta ar fi devenit recalcitrant, motiv pentru care poliţiştii l-au încătuşat după o luptă de câteva minute pe stradă, timp în care bărbatul s-a îmbrâncit cu mai mulţi poliţişti.

"Cu privire la evenimentele apărute în spațiul public și pe rețelele de socializare, în data de 13.04.2021, vă facem cunoscut următoarele:

Polițiștii locali din patrula de ordine publică, aflați în serviciu în data de 13.04.2021, în jurul orei 16.40, pe str. Dimitrie  Leonida din Piatra Neamț, s-au autosesizat cu privire la prezența unui bărbat, în zona sus menționată, care nu purta mască de protecție și care tulbura liniștea și ordinea publică. 

Persoana în cauză, se pare în stare de ebrietate, a refuzat să se legitimeze, adresând injurii și agresînd fizic echipajul Poliției Locale Piatra Neamț. A fost solicitată patrula de intervenție care, la rândul său a fost agresată fizic.

Bărbatul a fost încătușat și condus la sediul Poliției Locale Piatra Neamț, de unde, în urma identificării, a fost condus la Poliția Municipiului Piatra Neamț în vederea dispunerii de către organele de cercetare penală, a măsurilor legale care se impun.

Cei 3 politisti locali au depus plangere pentru ultaraj impotriva barbatului incatusat intrucat ar fi fost loviti in timpul incatusarii.Poltia nationala nu a luat masuri importiva barbatului incatusat", se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Piatra Neamţ.

×
Subiecte în articol: Piatra Neamț
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close