Antena 3 CNN Actualitate Locale O basculantă cu 30 de tone de nisip s-a răsturnat peste parterul unui bloc, în judeţul Cluj

O basculantă cu 30 de tone de nisip s-a răsturnat peste parterul unui bloc, în judeţul Cluj

Un accident rutier atipic s-a petrecut joi dimineaţă în localitatea Floreşti din judeţul Cluj.

O basculantă cu 30 de tone de nisip s-a răsturnat peste parterul unui bloc, în judeţul Cluj
Sursa foto: ISU Cluj
de Bianca Timșa    |    13 Mai 2021   •   14:03

O autobasculantă încărcată cu nisip s-a răsturnat peste balconul unui apartament situat la parterul unui bloc de locuințe situat pe strada Teilor din localitate.

Utilajul greu a distrus balconul apartamentului.

Pompierii sosiți la fața locului au constatat faptul că o parte din cele cca 30 de tone de nisip din bena camionului s-au răsturnat peste balconul de la parter.

La momentul incidentului, în locuință se aflau mai multe persoane care, printr-un noroc, nu au fost rănite. Persoanele din apartamentul avariat de basculantă şi cele din apartamentul superior s-au auto-evacuat.

Pompierii sosiți la fața locului au solicitat trimiterea echipelor de la furnizorii de utilități, gaz și electricitate, precum și a inspectorilor de stat în construcții pentru evaluarea siguranței construcției, având în vedere că balconul afectat prezenta mai multe crăpături proeminente.

Preventiv, au fost oprite furnizarea de energie electrică și gaz, pentru prevenirea incendiilor în cazul unor posibile avarii la instalațiile imobilului respectiv.

Ulterior, inspectorii de stat în construcții au concluzionat faptul că structura de rezistență a imobilului nu a fost afectată, fisurile vizibile fiind înregistrate la lucrări de zidărie amenajate de către proprietarul apartamentului de la parter ulterior construcției blocului de locuințe.

×
Subiecte în articol: basculantă bloc Cluj
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close