Antena 3 CNN Actualitate Educație ''Bătălia Micilor Genii'', concursul gratuit dedicat copiilor isteţi

''Bătălia Micilor Genii'', concursul gratuit dedicat copiilor isteţi

Copiii isteţi se întrec în competiţia inteligenţei în această vară! Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, a lansat " Bătălia micilor genii''. Este un concurs gratuit de cultură generală, în care ei îşi pot testa cunoştinţele din diverse domenii.

''Bătălia Micilor Genii'', concursul gratuit dedicat copiilor isteţi
Sursa foto: Fundatia Dan Voiculescu/Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iul 2020   •   15:45

Concursul este dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 13 ani şi este orgaizat exclusiv online, pe platforma Zoom şi se desfăşoară în perioada 1 iulie-25 august.

Concursul este gratuit şi este structurat pe două categorii de vârstă: 8-10 ani şi 11-13 ani şi pot participa copiii şi tinerii români din toate colţurile lumii.

Pe lângă cunoştinţele solide pe care copii trebuie să le aibă, o provocare este timpul pe care aceştia îl au la dispoziţie pentru a răspunde. Doar 20 de secunde pentru fiecare întrebare.

''Avem o reţetă reuşită cu ingrediente de bună calitate. Avem premii, avem întrebări ingenioase, avem copii talentaţi, inteligenţi şi 20 de secunde la dispoziţie şi 15 întrebări pentru fiecare rundă şi fiecare categorie de vârstă'', spune Ramona Mezei, moderatorul concursului.

Cele mai multe răspunsuri corecte au fost oferite de Andrei Strajan, un băieţel de doar 11 ani din Turda. Acesta a câştigat la categoria de vârstă 11-13 ani.

Mai multe informaţii găsiţi pe pagina de Facebook Fundaţia Dan Voiculescu.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close