Antena 3 CNN Actualitate Bizonul cu ecuson de la Guvern care a înfuriat Internetul. Reacția Ministrului Fondurilor Europene

Bizonul cu ecuson de la Guvern care a înfuriat Internetul. Reacția Ministrului Fondurilor Europene

Bizonul cu ecuson de la Guvern care a înfuriat Internetul. Reacția Ministrului Fondurilor Europene
Sursa foto: Foto: FacebooK/Constantin Udriste
23 Iun 2016   •   15:32

Aroganța pe care ți-o dă tupeul și folosirea numelor de instituții importante a înfuriat Internetul. Mai exact, vorbim despre șoferul unui autoturism cu ecuson de la Ministerul Fondurilor Europene în parbriz. Mașina a fost fotografiată de un bucureştean în mijlocul trotuarului, în Piaţa Victoriei, fix la doi paşi de Guvern.

Cel care a postat fotografiile povesteşte că a fost înjurat şi apostrofat de posesorul maşinii, în momentul în care i-a atras atenţia. Sute de oameni au reacţionat la postarea imaginilor pe internet în ultimele ore.

”Mașina nu împiedică circulația pietonilor”

Cu toate acestea, femeia care se afla în mașina de pe trotuar a afirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3 că ea a fost cea agresată și că nu e nicio problemă căci mașina nu împiedică circulația pietonilor.

”Deci, aici unde parcăm noi maşina, aici avem şi firma. Nu e nici un fel de problemă, cunoaşteţi şi dumneavoastră legea, probabil. Atât timp cât nu împiedici circulaţia pietonilor, nu e nici un fel de problemă”, a spus femeia.

Întrebată de jurnaliști de ce pe ecusonul lipit pe mașină scrie Guvernul României, Ministerul Fondurilor Europene, și nu numele firmei sale, aceasta a răspuns că ”toate firmele de consultanţă privind accesările fondurilor europene aparţin de Ministerul Fondurilor Europene”.

REACȚIE: Ministrul Fondurilor Europene a depus plângere penală

După mediatizarea acestui incident, Ministrul Fondurilor Europene a depus o plângere penală pentru " folosirea fără drept a însemnelor oficiale de către o persoana privată”.

Cristian Ghinea susţine că maşina parcată pe trotuarul de la Piaţa Victoriei nu aparţine Ministerului Fondurilor Europene şi proprietara nu e angajată a instituţiei. Ministrul a cerut totodată elaborarea unei proceduri pentru folosirea însemnelor oficiale de către subordonaţii săi.

"E o situaţie regretabilă, sper să ajungem să trăim într-o realitate în care toate maşinile sunt egale în spaţiul public. " a scris Cristian Ghinea pe pagina sa de Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: internet Ministrul Fondurilor Europene
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close