Antena 3 CNN Actualitate BLACK FRIDAY. S-a dat startul celor mai mari reduceri din an. Ce oferte pot găsi românii

BLACK FRIDAY. S-a dat startul celor mai mari reduceri din an. Ce oferte pot găsi românii

BLACK FRIDAY. S-a dat startul celor mai mari reduceri din an. Ce oferte pot găsi românii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
15 Noi 2019   •   08:26

BLACK FRIDAY. S-a dat startul celor mai mari reduceri din an. 

BLACK FRIDAY. Black Friday este cel mai aşteptat eveniment de cumpărături, iar bătălia cea mare se dă în mediul online, unde deja au apărut primele probleme. Din cauza numărului mare de clienţi, multe dintre site-urile cu oferte importante s-au blocat.

BLACK FRIDAY. Cel mai probabil, startul la Black Friday va fi în jurul orei 7 dimineața, luând în considerare ce s-a întâmplat în anii trecuți pe site-ul unuia dintre cei mai mari retailer-ului online. 

BLACK FRIDAY. Consumatorilor care vor să știe la ce oră începe Black Friday la eMAG, de exemplu, li se recomandă să-și instaleze aplicația, pentru a putea fi alertați atunci când se dă startul Black Friday. Reduceri vor fi la televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion și articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădina, produse de îngrijire personală pentru adulți și copii, mobilă, jucării și anvelope. Anul trecut, eMAG a avut vânzări de 460 de milioane de lei de Black Friday, cu 28% mai mult decât în anul precedent. *

BLACK FRIDAY. Black Friday este denumirea informală a zilei care urmează după Ziua Recunoștinței în Statele Unite, deschizând sezonul cumpărăturilor de Crăciun, încă din 1952. În mod normal, Ziua Recunoștinței este a patra zi de joi din noiembrie, deci Black Friday este în ziua de vineri de după ea, având în fiecare an între 23 și 29 noiembrie. 

BLACK FRIDAY. De Black Friday 2018 , românii au accesat reclamele magazinelor online mai mult de pe mobil , dar au cumpărat mai mult și de valori mai mari de pe desktop. 
Trendul în ceea ce privește traficul mobil cu intenție comercială s-a menținut tot anul 2019, situându-se în medie la 72% pe primele 3 trimestre din 2019. Comanda medie este însă în continuare mai mică pe mobil decât pe desktop. 

BLACK FRIDAY. În ceea ce privește valoarea medie a comenzii plasate, prin monitorizarea acestei platforme, IT&C a condus topul , fiind urmat de automotive , respectiv casă & grădină. 

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close