Antena 3 CNN Actualitate Social Anchetă uriașă după bătaia de la mânăstire. BOR: Imaginile sunt halucinante. Au venit să dea buzna și tot ei s-au dus în mod ipocrit la spital

Anchetă uriașă după bătaia de la mânăstire. BOR: Imaginile sunt halucinante. Au venit să dea buzna și tot ei s-au dus în mod ipocrit la spital

Purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, a vorbit despre incidentul din Hunedoara, unde doi bărbați s-au dus la spital, după ce ar fi încercat să oprească o slujbă, care se ținea în interiorul bisericii.

Anchetă uriașă după bătaia de la mânăstire. BOR: Imaginile sunt halucinante. Au venit să dea buzna și tot ei s-au dus în mod ipocrit la spital
Sursa foto: Hepta
25 Mai 2020   •   09:25

”Nu știu în ce zi a fost făcută această filmare. Am putut vedea două persoane, plecate să vâneze ilegalități eclediactice, persoane aprioric agresive, care își înregistrau pe telefon, preludiul invadării unei biserici de mânăstire, nu a unei piese sufocate de oameni. Fiind vorba de o mânăstire, în ea trăiește o comunitate asemenea unei familii, care are o viață în comun.

Oficierea slujbei în biserică, în condițiile actualei stări de alertă, va trebui firește, la rândul ei verificată de autorități.

Vă pot spune că există ceremonii religioase care se pot desfășura acum în biserici, în prezența unui număr limitat de persoane. Nu știu dacă era cazul acum. Sunt foarte multe slujbe numite ceasuri, privegheri, sunt slujbe la care participă comunitatea de măicuțe sau de monahi.

Regulile de distanțare sanitară e vorba de aceea. Înregistrarea aceea e halcinantă. Două persoane venite deliberat, dând buzna, care pleacă protestând tot ele și se duc în modul cel mai ipocrit la spital să spună cau fost agresate tot ele.”, a spus Vasile Bănescu.

Bătaie la o mănăstire din Hunedoara: Doi bărbaţi, la spital după ce au încercat să oprească o slujbă (VIDEO)

×
Subiecte în articol: Vasile Banescu BOR Hunedoara
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close