Antena 3 CNN Actualitate Social Un câine a fost târât pe şosea, kilometri întregi, de un copil aflat în portbagajul unei maşini, în Teleorman

Un câine a fost târât pe şosea, kilometri întregi, de un copil aflat în portbagajul unei maşini, în Teleorman

Imagini de o cruzime extremă arată cum un câine este târât pe drumul public, la capătul unei sfori ținute de un copil aflat în portbagajul deschis al unei maşini.

Un câine a fost târât pe şosea, kilometri întregi, de un copil aflat în portbagajul unei maşini, în Teleorman
de Georgiana Adam    |    22 Apr 2021   •   15:15

La un moment dat, vehiculul virează dreapta, pe un drum îngust, neasfaltat.

Copilul aflat în portbagaj, care ţine sfoara, stă rezemat de partea interioară a aripii din stânga, cu picioarele semiînălţate.

Câinele nu dă semne de viaţă, iar membrele sale par să se miște doar la contactul cu asperităţile drumului.

Incidentul a fost filmat în județul Teleorman, în cursul dimineții de miercuri, 21 aprilie, la ieșirea din comuna Crîngeni, pe drumul spre localitatea Plopii Slăvitești.

Imaginile, greu de privit, au ajuns în spațiul public şi au atras atenția polițiștilor, care s-au sesizat şi au demarat o anchetă.

"Referitor la apariția în spațiul public a unor imagini foto/video în care este reclamată maltratarea unui cățel, precum și transportarea unui minor în portbagajul unui autoturism, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman s-au sesizat din oficiu, la acest moment efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, urmând a se stabili cu exactitate întreaga situație de fapt.

De asemenea, conducătorul auto va fi sancționat conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice", se precizează în comunicatul IPJ Teleorman.

Atenţie, imaginile următoare sunt din categoria celor cu puternic impact emoţional!

×
Subiecte în articol: caine Teleorman
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close