Antena 3 CNN Actualitate Camelia Voiculescu şi Sorin Alexandrescu, audiaţi la DNA în dosarul de şantaj

Camelia Voiculescu şi Sorin Alexandrescu, audiaţi la DNA în dosarul de şantaj

Camelia Voiculescu şi Sorin Alexandrescu, audiaţi la DNA în dosarul de şantaj
de S.T.    |    11 Iul 2013   •   10:58

Camelia Voiculescu şi Sorin Alexandrescu s-au prezentat, joi, la DNA pentru a da declaraţii în dosarul în care directorul Antena TV Group este cercetat pentru că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei.
   
Camelia Voiculescu şi Sorin Alexandrescu au venit la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie în jurul orei 9.45 şi nu au făcut nicio declaraţie.
   
"Este o luptă politică a regimului Băsescu împotriva tatălui meu, care a fost un opozant constant al exceselor acestui regim. Îi asigur pe toţi telespectatorii şi pe cei care cred în grupul Intact că nu există nici un cap real de acuzare împotriva mea sau a membrilor familiei noastre. Cred că este o anchetă dirijată", a spus Camelia Voiculescu, preşedinte Intact Media Group, într-un comunicat.
   
Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei, să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV.

Sorin Alexandrescu: Şantajul nu există. Administratorul RCS&RDS a vrut să facă o înţelegere cu mine

Alexandrescu are interdicţie de a părăsi ţara.

Dana Grecu, realizator al emisiunii "La Ordinea Zilei", consideră că toţi cei care au făcut o nedreptate în acest dosar vor plăti.


Citeşte şi:

RCS&RDS nu respecta contractul cu LPF şi făcea avere din încălcarea clauzelor. Antena 3 are probele în acest dosar
.
 
   

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close