Antena 3 CNN Actualitate Camera Deputaţilor angajează tractorist

Camera Deputaţilor angajează tractorist

Camera Deputaţilor angajează tractorist
Sursa foto: Foto: Agerpres/Tanjug
de S.T.    |    26 Iul 2015   •   20:43

Camera Deputaţilor angajează tractorist. 22 de posturi de şofer sunt scoase la concurs, iar pentru unul dintre ele e nevoie de permis de conducere de categoriile B şi C.

Posturile se vor ocupa după ce candidaţii vor susţine o probă scrisă, una practică şi una orală, toate programate pentru luna septembrie. Însă nu e simplu să ajungi şofer de parlamentar.

Cine doreşte să fie tractorist trebuie să îndeplinească mai multe condiţii. Permis de conducere categoriile B şi C sau B şi Tr, să aibă minim 10 clase, experienţă minim un an, recomandări favorabile de la locurile de muncă din ultimii 3 ani şi cazierul curat.

Pentru restul de 21 de posturi de şoferi condiţiile sunt similare, dar categoriile de permis pot fi B şi C sau B şi D.

În plus, pentru proba scrisă, trebuie cunoscută bibliografia de concurs. Adică legislaţia rutieră, dar şi notiţe tehnice şi manuale de service pentru Dacia Duster, Logan şi vehicule agricole.

Concursul constă în 3 probe: scrisă, practică şi orală care se vor desfăşura începând cu 21 septembrie.

Cel mai probabil, viitorii şoferi vor conduce maşinile cumpărate de Camera Deputaţilor în 2013 prin programul Rabla. 50 de Dustere noi au costat atunci peste 3 milioane 500 de mii de lei. Colegii lor de la Senat îşi înnoiesc parcul auto în această vară cu 61 de Dustere pe care vor plăti 3.700.000 de lei.


×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close