Antena 3 CNN Actualitate Locale Casa unui primar din Vrancea a ars ca o torţă. Edilul spune că pompierii au venit cu maşini fără apă

Casa unui primar din Vrancea a ars ca o torţă. Edilul spune că pompierii au venit cu maşini fără apă

Casa unui primar din Vrancea a ars ca o torţă mai multe ore. Focul s-a extins pe o suprafaţă de 400 mp. Este vorba despre casa edilului din comuna Vrâncioaia, Ionică Danțiș.

Casa unui primar din Vrancea a ars ca o torţă. Edilul spune că pompierii au venit cu maşini fără apă
Sursa foto: ISU Vrancea
de Georgiana Adam    |    17 Apr 2021   •   19:20

Iniţial, au fost trimise autospeciale de la staţia de pompieri Vidra, însă, în scurt timp au fost chemate alte echipaje de la Focşani.

Primarul i-a acuzat pe pompieri că intervenţia s-a prelungit, pentru că au venit cu maşini fără apă.

Reprezentanţii ISU Vrancea au dezminţit acest lucru şi au explicat, că atunci când sunt folosite tunurile cu apă, se consumă o cantitate foarte mare apă într-un timp extrem de scurt.

"Pompierii militari din cadrul I.S.U. Vrancea intervin la această oră pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Vrâncioaia. La fața locului s-au deplasat 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă (3 de la Stația de Pompieri Vidra și 2 de la Detașamentul de Pompieri Focșani ), 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și 1 ambulanța SMURD.

Incendiul se manifestă generalizat pe o suprafață de 400 mp. Forțele de intervenție acționează pentru localizare, limitarea efectelor și lichidarea incendiului. Vom reveni cu informații", a declarat Cristina Pîrvu, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, potrivit monitoruldevrancea.ro.

×
Subiecte în articol: primar casa Vrancea incendiu
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close