Antena 3 CNN Actualitate Caz controversat la Prahova. O femeie însărcinată în nouă luni a murit subit după ce a fost externată de la maternitate

Caz controversat la Prahova. O femeie însărcinată în nouă luni a murit subit după ce a fost externată de la maternitate

Caz controversat la Prahova, o femeie însărcinată în nouă luni a murit subit după ce a fost externată de la maternitate. Poliția a deschis dosar penal de moarte suspectă. Deocamdată nu se cunoaște cauza decesului.

Caz controversat la Prahova. O femeie însărcinată în nouă luni a murit subit după ce a fost externată de la maternitate
Sursa foto: Foto: pixabay.com
16 Ian 2020   •   12:30

O femeie în vârstă de 28 de ani, însărcinată în 9 luni, a murit miercuri, 15 ianuarie, în condiții suspecte, la domiciliu. Tânăra tocmai ce fusese externată din Maternitate. 

Potrivit unor surse judiciare, tânăra a mers la spital la începutul săptămânii pentru un ultim control. Se aștepta să nască, pentru ca era în ultima lună de sarcină. Chiar și așa, medicii de la Spitalul de Obstetrică Ginecologie din Ploiești au externat-o în dimineața zilei de 15 ianuarie, spunând că mai are câteva zile până ce va aduce pe lume copilul. 

Femeia a murit câteva ore mai târziu, acasă, în Ariceștii Rahtivani. Poliția a deschis dosar penal de moarte suspectă. Deocamdată nu se cunoaște cauza decesului. 

Caz controversat, gravidă moartă după externare

×
Subiecte în articol: prahova
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close