Antena 3 CNN Actualitate Ce le-a spus Klaus Iohannis liderilor PSD. Gabriela Firea a dezvăluit detaliile întâlnirii de la Cotroceni

Ce le-a spus Klaus Iohannis liderilor PSD. Gabriela Firea a dezvăluit detaliile întâlnirii de la Cotroceni

Gabriela Firea a vorbit în exclusivitate, la Antena 3, despre discuția pe care social-democrații au avut-o cu Președintele la Palatul Cotroceni în vederea stabilirii unui nou premier al României.

Ce le-a spus Klaus Iohannis liderilor PSD. Gabriela Firea a dezvăluit detaliile întâlnirii de la Cotroceni
26 Feb 2020   •   17:23

”S-a terminat întâlnirea delegației PSD cu președintele României. Am participat și eu la aceste discuții și a vorbit în general despre necesitatea de a avea un guvern stabil în perioada următoare, mai ales având în vedere faptul că țara are nevoie de stabilitate. 

Marcel Ciolacu a afirmat faptul că PSD ar fi putut să vină la această oră cu o listă de semnături ale parlamentarilor care ar putea să constituie o majoritate în Parlament, dar având în vedere că președintele s-a antepronunțat și a spus că nu va agrea un premier din partea PSD, era inutil acest demers. Noi ne-am arătat disponibilitaea la dialog constructiv. Noi ne dorim stabilitate, dar Președintele va decide.

Noi nu avem cum să validăm în continuare un guvern minoritar. Nu s-a pronunțat niciun nume sau o listă scurtă pentru funcția de premier.”, a spus Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close