Antena 3 CNN Actualitate TAXA AUTO 2020. Ce se întâmplă cu taxa auto în 2020. Ministrul Mediului, anunț de ultimă oră pentru români

TAXA AUTO 2020. Ce se întâmplă cu taxa auto în 2020. Ministrul Mediului, anunț de ultimă oră pentru români

Guvernul Orban nu va implementa în acest an nici o nouă taxă auto pe maşinile second-hand importate. Anunţul a fost făcut de Ministrul Mediului, Costel Alexe, la Antena 3.

TAXA AUTO 2020. Ce se întâmplă cu taxa auto în 2020. Ministrul Mediului, anunț de ultimă oră pentru români
Sursa foto: Foto: Costel Alexe/ Facebook
18 Ian 2020   •   14:45

TAXA AUTO. Ministrul Mediului, Costel Alexe, spune că o noua taxa nu ar conduce decât la discuţii cu reprezentanţii Comisiei Europene, ca mai apoi banii să fie restituţi şoferilor, cum s-a mai întâmplat în trecut.

”O asemenea măsură trebuie întoarsă pe toate fețele. Până acum nicio formulă nu a reușit și nu cred că vom avea o măsură implementată. Nu avem în cadrul Ministerului Apelor si Padurilor un draft de proiect privind o noua posibilă sau cum ar trebui ea denumita taxa auto. Nici măcar invazia de maşini second-hand nu este un motiv pentru a introduce o nouă taxă care sa fie declarata apoi ilegala de Comisia Europeană”, a spus ministrul, la emisiunea Income, de la Antena 3.

„Orice idee am avea, va trebui discutată prima dată în cadrul Guvernului în România şi apoi să avem discuţii cu Comisia Europeană înainte de a implementa aşa ceva”, a mai spus Costel Alexe.

×
Subiecte în articol: Income Magazine taxa auto
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close