Antena 3 CNN Actualitate Ce spune prefectul judeţului Vaslui despre cazul fetei violate

Ce spune prefectul judeţului Vaslui despre cazul fetei violate

Ce spune prefectul judeţului Vaslui despre cazul fetei violate
de S.T.    |    22 Iul 2015   •   11:58

Prefectul de Vaslui ridică din umeri în cazul fetei violate. Andrei Puică a recunoscut în emisiunea "Se întâmplă în România" că până acum nu a dispus nicio măsură pentru a o ajuta în vreun fel pe fata violată de şapte tineri.

Deşi cazul elevei a făcut înconjurul ţării, abia astăzi prefectul spune că se va ocupa ca fata să beneficieze de consiliere psihologică. 

Cazul fetei din Vaslui, violată de şapte indivizi, a stârnit un adevărat val de revoltă. Oameni simpli şi vedete au postat mesaje pe reţelele de socializare şi cer pedepsirea violatorilor. Cu puşcăria şi castrarea chimică, aşa cum se întâmplă în cazul pedofililor.

Şi ministrul Justiţiei a reacţionat. Părinţii fetei sunt traumatizaţi şi se tem că fiica lor nu-şi va mai reveni niciodată.

Mama fetei violate: Este cumplit. Fata mea se simte în continuare rău

În semn de solidaritate cu tânăra din Vaslui, Antena 3 se alătură acestui demers al câtorva zeci de mii de semeni care cer protejarea tuturor victimelor violurilor şi pedepsirea celor vinovaţi.

Mai multe persoane fizice dar şi reprezentanţii unor asociaţii şi-au anunţat prezenţa la Vaslui, pe data de 14 august, când va avea loc un nou termen în proces, pentru a o susţine pe tânără.

Solidaritatea, armă împotriva nedreptăţii! Antena 3 a lansat un apel naţional la solidaritate cu victimele abuzurilor

Vezi AICI ediţia integrală a emsiunii "Se întâmplă în România"


×
Subiecte în articol: violata Nu abuzurilor
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close