Antena 3 CNN Actualitate Social Cinci bărbaţi au murit şi alte două persoane au fost rănite, într-un accident cumplit la Nistoreşti

Cinci bărbaţi au murit şi alte două persoane au fost rănite, într-un accident cumplit la Nistoreşti

Cinci bărbaţi au murit, după un grav accident rutier, produs în localitatea Nistoreşti. Ale două persoane au fost rănite şi sunt asistate de ambulanțele SMURD, la faţa locului.

Cinci bărbaţi au murit şi alte două persoane au fost rănite, într-un accident cumplit la Nistoreşti
Sursa foto: Facebook / Cristian Petrilă
de Cristi Georgescu    |    18 Mai 2021   •   08:56

UPDATE: Tragedia s-a produs la primele ore ale dimineţii pe DN1, la km 103+900 în localitatea Nistoreşti, pe sensul de mers Brașov Ploiesti.

Într-o fracţiune de secundă două atutorisme, unul care transporta 5 muncitori la lucru şi altul în care se afla şoferul şi o femeie, s-au transformat într-un morman de fiare.

Martorii spun că şoferul maşinii care venea dinspre Brașov spre Ploieşti ar fi pierdut controlul volanului. Se vehiculează o posibilă explozie la unul dintre cauciucuri, în urma căreia autoturismul ar fi fost aruncat de pe carosabil şi s-a izbit puternic de celalalt autovehicul.

A fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru a scoate cele două victime care au supravieţuit carnagiului de pe DN1. Este vorba de o femeie de 35 de ani şi de şoferul în vârstă de 34 de ani. Ceilalţi 5 pasageri au murit pe loc în urma impactului violent.

Poliţiştii au restricţionat zona şi au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs cumplitul accident.

Ştirea iniţială:

La fața locului au fost mobilizate o mașină de stingere, trei mașini de descarcerare, patru ambulanțe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă.

Circulația este oprită pentru aproximativ 30 de minute în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind solicitat sprijinul unui elicopter SMURD, anunță polițiștii. Două autoturisme au fost implicate într-un impact frontal pe DN 1 Ploiești – Brașov, la kilometrul 103. 

Până la acest moment, este foarte posibil ca două persoane să fi decedat, după cum precizează autoritățile. Un alt pasager a fost resuscitat.

Traficul în zonă este dirijat și se așteaptă și sosirea elicopterului SMURD, pentru a relua de urgență o altă victimă.

 

×
Subiecte în articol: Nistoreşti accident
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close