Antena 3 CNN Actualitate Cine minte? Orban sau Tătaru? Dosarul mitei uriașe de la Unifarm se complică!

Cine minte? Orban sau Tătaru? Dosarul mitei uriașe de la Unifarm se complică!

Sunt contradicții majore între declarațiile oficialilor, în dosarul Unifarm. Nelu Tătaru spune că știa încă din luna mai de caracatița de la Unifarm, pe când premierul Orban susține că nu știa nimic de problemele de la companie.

Cine minte? Orban sau Tătaru? Dosarul mitei uriașe de la Unifarm se complică!
Sursa foto: Antena 3
de Laura Dinu    |    07 Iul 2020   •   16:28

”Eu spuneam acum o lună de caracatița de la Unifarm și discuțiile de ce înseamnă achiziții. (...) Interesele care erau, în care nu știai absolut nimic ce se întâmplă prin firmă, care sunt contractele, cu cine sunt, în ce măsură sunt făcute, achiziții directe, acordarea directă a toate astea... Ba apărea pe piață nu știu ce firmă, firma aia, care tot câștigă acolo, are în spate pe nu știu cine”, declara Nelu Tătaru.

Pe de altă parte, premierul Ludovic Orban spune că nu a avut niciun fel de informații cu privire la ce se întâmplă în Unifarm. 

”Eu nu am avut absolut niciun fel de informații, nici eu, nici alți colegi de-ai mei, despre faptul că, la Unifarm, s-ar fi derulat proceduri care nu respectă legea sau că ar fi existat suspiciuni de corupție. Acesta este primul și cel mai important lucru pe care vreau sa îl spun. În al doilea rând, Unifarm, compania în ansamblu, a avut un rol important. Ne-a salvat din foarte multe situații”. 

×
Subiecte în articol: unifarm Nelu Tătaru Ludovic Orban
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close