Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîțu: "Angajații din companiile private se pot vaccina la locul de muncă"

Florin Cîțu: "Angajații din companiile private se pot vaccina la locul de muncă"

Premierul florin Cîțu a anunțat că angajații din companiile private se vor putea vaccina la locul de muncă. Mai mult decât atât, membrii familiei acestora se vor putea imuniza în același sistem.

Florin Cîțu: "Angajații din companiile private se pot vaccina la locul de muncă"
Sursa foto: Hepta
de Maria Zărnescu    |    20 Apr 2021   •   14:13

"Am schimbat modalitatea prin care angajații din companiile private se pot vaccina la locul de muncă cu ajutorul operatorilor economici și după ce sunt avizați de DSP. (...) Avem nevoie ca această campanie de vaccinare să fie extinsă, dar avem nevoie și de o campanie de informare corectă. În spațiul public sunt foarte multe informații care subminează efortul campaniei de vaccinare. (...) Dorim să informăm corect cetățenii României din toate zonele.

Am luat decizia de a elimina numărul de persoane care pot fi înregistrate de un aparținător.

Revenind la vaccinarea personalului din companii, vor avea acces și membrii familiilor celor care sunt angajați în companiile respective, iar în acele comunități în care nu există un centru de vaccinare dar există acest centru de vaccinare al companiilor, cei din comunitate pot să se vaccineze acolo. Vom avea grijă ca logistica să permită acest lucru", a anunțat premierul Florin Cîțu. 

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close