Antena 3 CNN Actualitate Angajaţii Consiliului Judeţean Prahova nu mai vor să vină la serviciu după ce vicepreşedinţii s-au infectat cu COVID

Angajaţii Consiliului Judeţean Prahova nu mai vor să vină la serviciu după ce vicepreşedinţii s-au infectat cu COVID

Este panică la Consiliul Judeţean Prahova după ce ambii vicepreşedinţi ai instituţiei au fost diagnosticaţi cu COVID. Acum, angajaţii se tem pentru sănătatea lor, pentru că cei doi oficiali au participat la şedinţe cu toţi şefii de birouri care, mai departe, au intrat în contact cu toţi angajaţii.

Angajaţii Consiliului Judeţean Prahova nu mai vor să vină la serviciu după ce vicepreşedinţii s-au infectat cu COVID
de Georgiana Adam    |    25 Noi 2020   •   22:00

Cei doi vicepreşedinţi ai CJ Prahova, Dumitru Tudone şi Constantin Cristian Apostol au ieşit pozitiv la testul pentru depistarea infecţiei cu SARS-CoV-2.

După acest anunţ, în birouri s-a instalat panica, iar angajaţii se tem pentru sănătatea lor.

Mulţi sunt decişi să nu mai vină la serviciu o perioadă, pentru a fi siguri că nu se infectează.

Oamenii îi acuză pe cei din conducerea instituţiei că au ţinut ascuns toată povestea, până în ultimul moment

"În ultima perioadă, toate informaţiile le aflăm din presă. Din câte observ, nu prea se comunică cu noi. Nu ştiu exact modalitatea de transmitere a acestui virus", a declarat o angajată a CJ Prahova pentru Antena 3.

Nici decontaminarea nu s-a făcut aşa cum ar trebui, acuză angajaţii.

"S-a făcut o dezinfecţie, ne-am trezit cu nişte oameni cu nişte pompe în spate. Ne-au dat afară din birouri. Nu ştim cu ce substanţe au dat. Unii colegi de-ai noştri sunt astmatici. Un coleg de-al nostru a făcut şi o criză de astm."

Oamenii au trimis presei şi DSP o scrisoare deschisă în care şi-au spus toate nemulţumirile.

"Încă de săptămâna trecută, precum şi la începutul acestei săptămâni, domnul vicepreşedinte Tudone Dumitru, dar şi preşedintele Iulian Dumitrescu au participat fizic, separat sau împreună, la mai multe şedinţe de lucru organizate în clădirea Palatului Administrativ, împreună cu mai mulţi salariaţi, preşedintele Iulian Dumitrescu fiind prezent în instituţie chiar şi după carantinarea/internarea celor doi vicepreşedinţi", se arată în scrisoarea respectivă.

Contactat telefonic, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova Iulian Dumitrescu a afirmat că nu a fost contact direct cu cei doi vicepreşedinţi şi va merge în continuare la serviciu.

Tudone şi Apostol au forme uşoare ale bolii şi sunt internaţi în spital.

×
Subiecte în articol: prahova
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close