Antena 3 CNN Actualitate Clanul Cocalarilor, dezmembrat de poliţişti. 23 de traficanţi arestaţi

Clanul Cocalarilor, dezmembrat de poliţişti. 23 de traficanţi arestaţi

Clanul Cocalarilor, una dintre cele mai importante grupări infracționale specializate în distribuția de heroină şi etnobotanice a fost dezmembrată de polițiștii Antidrog din Bucureşti. 23 de traficanți au fost arestați.

Clanul Cocalarilor, dezmembrat de poliţişti. 23 de traficanţi arestaţi
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    28 Feb 2021   •   14:15

Este cea mai mare acțiune antidrog de acest gen, din acest an împotriva unei rețele care acaparase imobile naționalizate sau părăsite din centru Bucureştiului, în special de pe Strada Icoanei și le transformase în adevărate puncte roșii de distribuțiile a drogurilor.

În urma acestor activități s-au confiscat diferite cantități de heroină, etnobotanice, metadonă canabis și sume importante de bani în lei sau valută, cântare, ambalaje pentru droguri.

42 de ore de prindere în flagrant stadal şi sute de ore de filaj

La descinderi Polițiștii au găsit nu mai puțin de 50 de consumatori care veniseră să își ia doza zilnică.

Pentru a destructura această rețea în vederea conturării probatoriului, Polițiștii Antidrog din Capitală au efectuat 42 de acțiuni de prindere în flagrant delict stradal după sute de ore de filaj și activități sub acoperire.

Ari şi Zonga, cei mai buni câini Antidrog

La această acțiune au participat și cei mai buni câini pe care îi are în dotare Poliția Antidrog din capitală: Ari un mascul de șapte ani din rasa Labrador și Zonga o femelă de cinci ani din rasa ciobănesc german.

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close