Antena 3 CNN Actualitate Copil neglijat de mamă, mâncat de viermi și muște într-un apartament din Dej

Copil neglijat de mamă, mâncat de viermi și muște într-un apartament din Dej

Valentin, un copil în vârstă de numai nouă ani, neglijat de mamă și de bunică, a murit mâncat de viermi și muște într-un apartament din Dej. Copilul a ajuns în comă la spital, în urmă cu două săptămâni, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Copil neglijat de mamă, mâncat de viermi și muște într-un apartament din Dej
Sursa foto: dejeanul.ro
de Alin Tarnovschi    |    10 Aug 2020   •   14:45

La două săptămâni după ce a ajuns în stare critică la spital, Valentin s-a stins din viață, ieri, 9 august 2020, iar medicii nu au mai putut face nimic. El a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Cluj, însă infecția puternică ce i-a cuprins întregul corp a fost prea puternică.

Încă de la început, Valentin a fost conectat la aparate pentru a putea respira, iar medicii au anunțat că șansele sale de a supraviețui sunt foarte mici.

În urmă cu câteva zile, Valentin a avut respirații spontane, însă nu suficiente pentru a fi detubat și lăsat să respire independent de aparatele de la Terapie Intensivă. Mai mult, medicii au renunțat la sedative timp de o zi pentru mai multe investigații, iar rezultatele au fost extrem de triste.

Valentin avea leziuni neurologice grave, iar în cazul în care ar fi supraviețuit, avea foarte puține șanse să își revină vreodată, notează dejeanul.ro.

Copil mâncat de viermi și muște în apartamentul din Dej în care locuia cu mama și bunica

Fuleki Erszebet, mama lui Valentin, a fost reținută pentru 24 de ore și apoi arestată preventiv sub acuzația de tentativă de omor. Acum, după moartea băiatului de nouă ani, femeia va fi acuzată de omor.

Totodată, anchetatorii urmează să stabilească dacă mama lui Valentin este singura responsabilă pentru moartea fiului ei, atât timp cât în apartamentul în care copilul a fost lăsat să putrezească și să fie mâncat de viermi se mai aflau și bunica lui, dar și iubitul mamei.

×
Subiecte în articol: Dej
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close