Antena 3 CNN Actualitate Copilă bătută la 11 ani şi abuzată sexual la 13 ani

Copilă bătută la 11 ani şi abuzată sexual la 13 ani

Copilă bătută la 11 ani şi abuzată sexual la 13 ani
29 Iul 2015   •   20:06

În deja celebrul Vaslui, o copilă de doar 13 ani acuză că fost supusă la perversiuni sexuale chiar de soţul asistentei maternale, care avea grijă de ea. Totul a ieşit la iveală după ce mama de împrumut ar fi dus-o pe fată la psiholog, pentru că a observat că era apatică. Fata ar fi prins curaj şi-ar fi mărturisit totul. Bărbatul care ar fi trebuit să-i fie ca un tată are 57 de ani. Este cercetat în libertate. Iar azi, a vorbit cu reporterii Observator. Şi respinge toate acuzaţiile copilei.

Abuzurile ar fi început în primăvară. Nimeni nu-şi închipuia nimic. Asistenta maternală, care o creştea pe Maria ca pe propriul copil, a anunţat imediat Protecţia Copilului. A plecat de acasă şi vrea să divorţeze.

Deocamdată stă. Poliţia a intrat pe fir. Dar bărbatul este liber, până se va face expertiza medico legală care să ateste dacă Maria a fost sau nu, abuzată.

Copila e acum în grija altei familii.

Şi cea care i-a fost Mariei ca o mamă, timp de doi ani va fi consiliată de psihologi. Femeia şi-a dat demisia. Era asistent maternal de şapte ani. A mai avut în grijă doi fraţi gemeni pe care-i vizitează, chiar dacă s-au întors în familie.


×
Subiecte în articol: viol abuz sexual viol Vaslui
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close