Antena 3 CNN Actualitate Social Corina Martin, despre masca de protecţie pe plajă: "Este exclus acest lucru. S-ar isca o adevărată revoluţie socială"

Corina Martin, despre masca de protecţie pe plajă: "Este exclus acest lucru. S-ar isca o adevărată revoluţie socială"

Corina Martin, preşedinte de onoare Asociația Patronală RESTO a comentat în cadrul emisiunii "Decisiv" măsura privind purtarea măştii de protecţie pe plajă. Ea a apreciat această măsură ca fiind exclusă şi a dat exemplele altor țări care în această perioadă au relaxat restricţiile pentru turişti.

Corina Martin, despre masca de protecţie pe plajă: "Este exclus acest lucru. S-ar isca o adevărată revoluţie socială"
de Claudia Popovici    |    22 Apr 2021   •   17:46

Potrivit ultimelor anunțuri făcute de autorități, pe 1 Mai purtam mască, inclusiv la mare. Întrebată cum o să fie plaja și baia la mare cu mască, Corina Martin, preşedinte de onoare Asociația Patronală RESTO a declarat că nu îşi poate imagina un asemenea scenariu.

„Nici nu pot să îmi imaginez un asemenea scenariu. Nu în calcul un asemenea scenariu. Este exclus acest lucru și spun asta asumat. Vorbesc și în numere patronatului RESTO Constanța pe care îl am constituit în ultimele două luni.

Anul trecut sezonul trecut l-am încheiat cu niciun caz de toxiinfecție alimentară și evident niciun focar de COVID-19 pe litoral, în condițiile în care am avut peste 300.000 de turiști în jumătatea aceea de sezon.

Şi atunci s-a vorbit înainte de a deschide sezonul la 1 Mai despre scenariul acela cu montare plexiglas între șezlonguri, cu mască pe plajă. Nu s-a întâmplat acest lucru și nu se va întâmpla nici în acest an. Cred că s-ar isca o adevărată revoluție socială, dacă cineva ar putea să impună pe plajele litoralului românesc o asemenea condiție.

Țări precum Turcia, Grecia sau Bulgaria continuă se invită turiștii români, pentru că noi suntem cei mai apropiați de granițele lor și suntem turiștii cei mai la îndemână și acolo nu se aplică asemenea restricții.

Îl rugăm pe ministrul Claudiu Năsui să nu mai facă promovare litoralului altor țări ci litoralului românesc

Continuăm să credem în dialogul pe care îl cerem cu fermitate și pe care de altfel continuăm să îl purtăm. Marți avem o întâlnire cu ministrul Claudiu Năsui pe care îl rugăm să nu mai facă promovare litoralului altor țări ci litoralului românesc și destinațiilor românești și suntem total pregătiți. Avem restaurant safe location, restaurant sigur, astfel încât recomandăm personalului nostru să se vaccineze participăm și noi la campania de vaccinare.

Așteptăm relaxarea acestor măsuri

Dorim să repornim motoarele în industria ospitalității și ne dorim să putem, în sfârșit, să începem sezonul cât mai aproape de vacanțele pe care noi le știam altădată. Respectăm regulile așa cum trebuie să le introducem și așteptăm relaxarea acestor măsuri", a spus Corina Martin, la Antena 3.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close