Antena 3 CNN Actualitate Social Coşmar pentru sute de braşoveni care și-au cumpărat apartamente într-un complex rezidențial. Oamenii trăiesc ca în Evul Mediu

Coşmar pentru sute de braşoveni care și-au cumpărat apartamente într-un complex rezidențial. Oamenii trăiesc ca în Evul Mediu

 Coşmar pentru sute de braşoveni care și-au cumpărat apartamente într-un complex rezidențial. Oamenii trăiesc ca în Evul Mediu
23 Aug 2019   •   12:48

Două complexe rezidenţiale s-au transformat într-un coşmar pentru sute de braşoveni care şi-au achiziţionat aici apartamente. Deşi au sperat la case de vis, totul s-a intors impotriva lor şi acum traiesc ca în Evul Mediu. În unele apartamente nu există curent electric şi nici gaze, în parcarea subterană structura de rezistenţă a blocului a cedat deja, iar pereţii sunt plini de apă. 

Dezastrul începe încă din parcarea blocului din complexul rezidenţial Tractorul. Deşi a fost construit recent, imobilul arată groaznic. 

În plus, stâlpii de rezistență ai blocului sunt extrem de degradaţi din cauza apei care s-a infiltrat în beton. În ciuda tuturor problemelor, dezvoltatorul ridică din umeri. 

La doar câteva sute de metri, într-un alt bloc nou, locatarii s-au trezit direct în Evul Mediu. Gazele lipsesc cu desavârşire, iar curentul electric vine încă pe branşamentul de şantier. În plus, apa este plină de noroi şi abia poate fi folosită pentru spalatul rufelor. 

După zecile de sesizări privind neregulile, reprezentanţii Protecţiei Consumatorului au deschis o anchetă. 

Dezvoltatorii imobiliari riscă să răspundă penal dacă se dovedeşte că blocurile au fost ridicate ilegal şi nu există toate avizele de funcţionare.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close