Antena 3 CNN Actualitate Costel Alexe, după avizul negativ primit la audierile din Parlament: "Votul de astăzi este răspunsul fricii parlamentarilor din PSD. 'Băieții deștepți' se simt încolțiți"

Costel Alexe, după avizul negativ primit la audierile din Parlament: "Votul de astăzi este răspunsul fricii parlamentarilor din PSD. 'Băieții deștepți' se simt încolțiți"

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, a declarat, după audierea din Parlament, că avizul negativ primit îi dă încredere că e pe drumul cel bun fiindcă reprezintă "răspunsul fricii parlamentarilor și demnitarilor din PSD".

Costel Alexe, după avizul negativ primit la audierile din Parlament: "Votul de astăzi este răspunsul fricii parlamentarilor din PSD. 'Băieții deștepți' se simt încolțiți"
Sursa foto: Foto: Costel Alexe/ Facebook
17 Feb 2020   •   23:21

"Fără a fi specialist în domeniu știu câteva lucruri despre viespi: trăiesc în colonii, sunt foarte agresive când bagi bățul să le agiți stupul și spre deosebire de albine, ele nu produc miere, cuibul lor fiind construit nu din ceară, ci din lemn mărunțit, iar în mare parte sunt considerate dăunătoare! Aceasta a fost și percepția românilor urmărind audierile miniștrilor propuși în comisiile de specialitate, când colonia parlamentarilor PSD a primit directivă să voteze în bloc împotriva continuării reformelor și a devoalării tuturor fărădelegilor comise de guvernarea PSD în ultimii 3 ani! Votul negativ primit în cadrul audierilor din comisia de mediu îmi dă încredere că sunt pe drumul cel bun! Am reușit, în doar 3 luni la conducerea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, să scot la lumină mare parte din activitatea acestei instituții, să operaționalizez și să deblochez numeroase programe benefice mediului și populației, dar ținute intenționat la sertar de PSD!

Votul de astăzi din Parlament este răspunsul fricii parlamentarilor și demnitarilor din PSD, căci în doar 3 luni de zile prin activitate susținută, printr-o politică de zero compromisuri, fără jumătăți de măsură și intervenționism politic, am zguduit destul de serios sistemul și iată că ”băieții deștepți” și cu interese în zona ministerului se simt încolțiți. Astăzi m-au evaluat mulți din cei care în mod normal ar trebui să stea în banca acuzaților, dând explicații nu doar românilor, ci și instituțiilor de cercetare ale statului pentru indolența și dezinteresul inexplicabil față de dezastrul ecologic lăsat în urmă de Guvernele PSD, ei fiind cei care au asigurat timp de 3 ani susținerea parlamentară și controlul legislativ al celei mai dăunătoare guvernări post decembriste", a spus Costel Alexe. 

Ministrul Mediului a sugerat că se bazează pe faptul că românii știu care e realitatea și că îl percep ca pe un om "care își asumă și bunele și își propune să repare relele din sistem". 

"Românii știu realitatea și au simțit în această perioadă că au în mine și în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor un partener de dialog, o instituție deschisă la criticile constructive, care își asumă și bunele și își propune să repare relele din sistem. Sunt mai determinat și mai motivat să eficientizez toate institutiile din subordinea ministerului pe care îl conduc și să le fac să lucreze, așa cum le este menirea: în slujba și în interesul cetățeanului și nu în folosul unor interese personale sau de partid!", a adăugat Costel Alexe. 

×
Subiecte în articol: costel alexe parlament audieri
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close