Antena 3 CNN Actualitate Cristina Țopescu a fost incinerată astăzi. Sute de oameni merg să-și ia rămas bun de la regretata jurnalistă

Cristina Țopescu a fost incinerată astăzi. Sute de oameni merg să-și ia rămas bun de la regretata jurnalistă

Cristina Ţopescu a fost incinerată astăzi la crematoriul Vitan Bârzeşti, aşa cum şi-a dorit regretata jurnalistă. Cenuşa a fost depusă într-un cavou din cimitirul Bellu.

Cristina Țopescu a fost incinerată astăzi. Sute de oameni merg să-și ia rămas bun de la regretata jurnalistă
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
16 Ian 2020   •   14:14

Între timp, sute de oameni, prieteni şi colegi şi-au luat rămas buna de la jurnalistă. Fostul său şef de la ministerul Sănătăţii, doctorul Horaţiu Moldovan, spune că nicio clipă nu s-a gândit la acest sfârşit tragic, ci a crezut că este în vacanţă.

Zeci de oameni, rude şi cunoscuţi ai Cristinei Ţopescu au ajuns la capela Cimitirului Belu pentru a-și lua la revedere. Mama jurnalistei a venit din Germnia imediat ce a aflat de tragedie.

Cu lacrimi în ochi, prietenii Cristinei Ţopescu au adus coroane de flori, au aprins lumânări şi s-au rugat la căpătâiul regretatei jurnaliste.

Între timp, ancheta este în plină desfăşurare, iar apropiaţii jurnalistei spun că problemele cu banii ar fi aruncat-o într-o depresie cruntă, însă exclud categoric varianta unei sinucideri. Anchetatorii au deschis un dosar de moarte suspecta, după ce a fost găsită fără suflare în locuinţa sa din Turnari. Varianta luată în calcul în ce priveşte cauza morţii este un infarct survenit în timpul somnului.

Cenușa Cristinei Țopescu va fi depusă la Bellu

×
Subiecte în articol: Cristina Topescu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close