Antena 3 CNN Actualitate Cum a plecat din ţară Omar Hayssam. Băsescu: "A plecat pe un vas care transporta oi". Hayssam: "Am plecat ca un DOMN, cu avionul"

Cum a plecat din ţară Omar Hayssam. Băsescu: "A plecat pe un vas care transporta oi". Hayssam: "Am plecat ca un DOMN, cu avionul"

Cum a plecat din ţară Omar Hayssam. Băsescu: "A plecat pe un vas care transporta oi". Hayssam: "Am plecat ca un DOMN, cu avionul"
de O.P.    |    19 Iul 2013   •   08:25

Cazul Omar Hayssam a fost redeschis în această dimineaţă odată cu anunţul oferit de Administraţia prezidenţială, potrivit căruia Omar Hayssam ar fi fost predat Poliţiei Române.

O controversă legată de acest caz este aceea a fugii sirianului din România.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că acesta a plecat din ţară într-o navă care transporta oi, iar Omar Hayssam a spus că de fapt a plecat din ţară "ca un domn", prin aeroport, fără probleme.
Hayssam Omar este un om de afaceri sirian cu cetăţenie română născut în 1963 în Siria. El a fost implicat în criza jurnaliştilor români răpiţi în Irak în aprilie-mai 2005.

Pe data de 13 iunie 2007 a fost condamnat de judecătoria competentă din România la pedeapsa maximă de 20 de ani de puşcărie şi la o despăgubire de câte 2 milioane de euro pentru fiecare dintre cei trei jurnalişti răpiţi în Irak în 2005.

×
Subiecte în articol: Omar Hayssam
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close