Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Sinteza zilei. Minciuni mari în cazul morții patronului Hexi Pharma

Sinteza zilei. Minciuni mari în cazul morții patronului Hexi Pharma

Sinteza zilei. Minciuni mari în cazul morții patronului Hexi Pharma
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    08 Iun 2016   •   21:38

Scandalul Dan Condrea-Hexi Pharma a fost îngropat? Totul e clar? A fost sinucidere, cum anunță Parchetul General?

Dacă a fost sinucidere, nu ar trebui aflat cine l-a împins în copac cu 200 km/h? Și dacă nu a fost sinucidere?

Mihai Gâdea a prezentat miercuri, la „Sinteza zilei”, cel mai urmărit talk show din România, câteva minciuni mari în cazul morții patronului Hexi Pharma.

1. Dan Condrea și-a luat loc de veci cu câteva zile înainte de moartea sa. Fals!

Un reporter Antena 3 a solicitat Administrației Cimitirelor și Crematoriilor umane (ACCU) un răspuns în acest caz.

„Dan Alexandru Condrea a primit un loc de veci prin donație în cadrul cimitirului Sf. Vineri în anul 2012”, arată răspunsul ACCU.

Solicitarea făcută de reporterul Adrian Călin:

Răspunsul oferit de Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane:

2. Traseul lui Dan Condrea, prezentat eronat de o televiziune. Cine avea interesul să prezinte un traseu fals în acel moment al anchetei?

3. O televiziune scoate din mânecă un presupus martor care relata că Dan Condea era urmărit de o altă mașină și a pierdut controlul volanului, intrând în copac când încerca să scape de urmăritori

4. Minciuna „mergea să-și ia fetița de la fosta soție”

În primele ore după accident, o mulțime de persoane interesate au încercat să convingă că este un banal accident. Argumentul principal folosit a fost „merge să-și ia copilul de la fosta soție”, doar că nu s-ar fi sinucis când copilul îl aștepta.

Această minciună a fost demontată de fosta soție a lui Dan Condrea.

Cele mai noi informații din ancheta morții lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

„Este ceva foarte suspicios. O disperare uriașă de a îngropa acest scandal, spunând minciuni. Cineva are intenția să ne convingă de faptul că a fost accident, ori varianta că a fost sinucidere”, a spus Mihai Gâdea, miercuri, la Antena 3.

Document important primit de martorul cheie

Unul dintre martorii în cazul accidentului în care şi-a pierdut viaţa Dan Condrea este o femeie care a ajuns la locul tragediei în circa două minute. Doamna Gabriela Pelin, martorul cheie, a primit un document important de la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS).

Documentul semnat de Marcel Opriș, directorul STS, arată motivele pentru care martora nu a primit înregistrarea apelului de la 112, făcut în seara accidentului lui Dan Condrea.

Conținutul înregistrării a fost comunicat Înaltei Curți de Casație și Justiție. Acest apel la 112 este utilizat ca probă în dosarul morții lui Dan Condrea, arată STS.

Renaște ipoteza unui asasinat în cazul Condrea? Fost procuror, despre motivul celor 13 drumuri pe traseul Buftea-Corbeanca

Un fost procuror lansează o ipoteză bombă: Dan Condrea a fost lichidat!

Dosarul morţii suspecte a lui Dan Condrea a intrat în faza audierilor

Prima invitată a procurorilor Parchetului General a fost chiar soţia. Medicul Uliana Ochinciuc le-a spus anchetatorilor ce a vorbit cu afaceristul în ultima lui zi de viaţă. Soţul i-a spus că o iubeşte, a făcut schimburi de sms-uri şi apoi a primit vestea că a făcut accident.

Procurorii merg pe varianta sinuciderii în cazul lui Dan Condrea

O spune Procurorul General al ţării. E drept, nu au fost excluse total nici celelalte ipoteze. Cert este că anchetatorii îi vor audia pe toţi martorii identificaţi pentru a clarifica circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Testele ADN au arătat că persoana care se afla în maşina care a intrat într-un copac pe drumul dintre Tamaşi şi Corbeana era patronul Hexi Pharma.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, și-a pierdut viața în urma unui accident auto produs pe 22 mai pe un drum din județul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close