Antena 3 CNN Actualitate Dani, tânărul ucis în accidentul produs de Mario Iorgulescu, ar fi împlinit duminică 25 de ani. Mesajul sfâșietor transmis de părinții lui

Dani, tânărul ucis în accidentul produs de Mario Iorgulescu, ar fi împlinit duminică 25 de ani. Mesajul sfâșietor transmis de părinții lui

Părinții tânărului ucis în accidentul teribil provocat de Mario Iorgulescu cer să se facă dreptate cât mai repede.

Dani, tânărul ucis în accidentul produs de Mario Iorgulescu, ar fi împlinit duminică 25 de ani. Mesajul sfâșietor transmis de părinții lui
19 Feb 2020   •   17:42

Aceștia spun că abia acum sunt mai încrezători după ce au aflat că procurorii cer arestarea preventivă a fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal.

Daniel Vicol ar fi împlinit duminică 25 de ani.

"Să fie într-adevăr adus în țară, să fie pus sub acuzare, Ne dă un pic de speranță că se face dreptate. Am avut o zi neagră. Am stat eu cu soția aici și nu ne vorbeam unui altuia, pentru că nu aveam ce să vorbim.

Am casete de la vârsta de 9 ani cu toți prieteniii lui, aici, în cameră", a spus tatăl băiatului.

Procurorii au anunţat, astăzi, că Mario Iorgulescu va fi acuzat de omor şi conducere sub influenţa substanţelor interzise.

De asemenea, anchetatorii au arătat şi că au cerut arestarea preventivă a lui Iorgulescu, chiar dacă acesta se află internat într-o clinică din Italia.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au oferit şi noi detalii despre noaptea în care Mario Iorgulescu a provocat cumplitul accident în urma căruia Daniel Vicol (24 de ani) şi-a pierdut viaţa.

"La data de 08.09.2019, pe fondul unei crize de gelozie și într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l și fiind sub influența cocainei, intenționând să se deplaseze din sat Gulia, com. Tărtășești, spre un club din Parcul Herăstrău, mun. București, inculpatul Iorgulescu Gino-Mario a condus autoturismul marca Aston Martin model DBS cu o viteză ce depășea cu mult viteza legală de 50 km/h în localitate, pătrunzând pe culoarea roșie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecția dintre Șos. Chitilei și str. Teodor Neagoe, accelerând până la 162 de km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I, urcând vehiculul cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala de accelerație la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune frontală, la ora 03:02:39, la viteza de 143 km/h, cu autoturismul marca Audi, condus de victima V. D.-A., care a decedat pe loc, toate acestea în condițiile în care, din momentul în care a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, inculpatul nu a acționat frâna, iar în momentul coliziunii pedala de accelerație era apăsată la maximum", au arătat procurorii.

×
Subiecte în articol: Mario Iorgulescu daniel vicol
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close