Antena 3 CNN Actualitate Locale De astăzi, nimeni nu mai poate tranzita zona din jurul Spitalului de Urgenţă din Suceava

De astăzi, nimeni nu mai poate tranzita zona din jurul Spitalului de Urgenţă din Suceava

Autorităţile din Suceava au decis ca de astăzi, zona din jurul Spitalului de Urgenţă din Suceava să nu mai fie tranzitată, accesul fiind limitat şi permis doar între intervalul 11-13.

De astăzi, nimeni nu mai poate tranzita zona din jurul Spitalului de Urgenţă din Suceava
Sursa foto: Antena 3
06 Apr 2020   •   10:36

''Încă din această dimineaţă, nimeni nu mai poate tranzita zona din jurul spitalului. Practic, toate stăzile care înconjoară spitalul, toate intrările, ieşirile, intersecţiile din această zonă apropiată, nu mai pot fi tranzitate de maşini. Este o decizie locală luată astăzi în mod oficial. Totul este direcţionat, deviat către alte străzi. Vorbim despre câteva permisiuni.

Între 11 şi 13 pot trece doar aparţinătorii pacienţilor care să lase acele pachete pentru rudele lor. De asemenea, pot trece în acest perimetru al spitalului, acele urgenţe zilnice care nu depind de o oră sau de un timp.

Personalul medical, desigur, poate să tranziteze pentru a merge la muncă, atât. Este o măsură luată la nivel local şi poate o măsură care să ducă în viitor, la un număr mai mic de îmbolnăviri.

De asemenea, tot de astăzi este obligatorie purtarea măştii. Era recomandat până acum, însă în Suceava s-a luat decizia ca acoperirea nasului şi a gurii să fie oblgatorii începând de astăzi'', a transmis reporterul Andrei Grigore.

De altfel, peste o sută de medici şi asistente de la Spitalul de Urgenţă din Suceava aşteaptă astăzi să afle dacă au coronavirus. Pentru alte cadre medicale, ar putea fi luate noi probe pentru testare.

Este foarte important să se ştie exact cine este infectat şi cine nu, pentru că spitalul nu are în acest moment numărul de angajaţi necesar funcţionării la capacitate maximă.

Deja au fost aduşi la Suceava medici şi rezidenţi din Cluj şi din Iaşi, ca să completeze schema de personal.

De astăzi, nimeni nu mai poate tranzita zona din jurul Spitalului de Urgenţă din Suceava

×
Subiecte în articol: Suceava
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close