Antena 3 CNN Actualitate Social Curtea de Apel Craiova a respins cererea de strămutare a dosarului Caracal

Curtea de Apel Craiova a respins cererea de strămutare a dosarului Caracal

Update: Curtea de Apel Craiova a respins, marţi, ca nefondată cererea de strămutare de la Tribunalul Olt a dosarului Caracal, cerere formulată de părinţii Alexandrei Măceşanu, care s-au întâlnit pentru prima dată cu Gheorghe Dincă.De asemenea, instanţa i-a obligat pe părinţii Alexandrei, Tudoriţa şi Ion Măceşanu, să plătească cheltuielile judiciare, câte 25 de lei fiecare. Decizia Curţii de Apel Craiova este definitivă.

Curtea de Apel Craiova a respins cererea de strămutare a dosarului Caracal
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Feb 2020   •   14:34

Știrea inițială: Decizie crucială în cazul crimelor din Caracal. Magistratii stabilesc marți dacă dosarul în care este judecat Gheorghe Dincă va fi strămutat de la Slatina la o altă instantă din ţară. Avocaţii familiei Alexandrei Macesanu au cerut acest lucru deoarece se tem ca Dincă va fi protejat dacă dosarul va rămâne la Slatina

Părinții Alexandrei Măceșanu spun că nu mai au încredere în autoritățile din Olt și tocmai de aceea au cerut acest lucru. La ora 9:00 a început judecarea speței.

Sunt așteptați să ajungă la Curtea de Apel și Gheorghe Dincă și Fane Risipițeanu. Avocatul familiei spunea că nu este sigur dacă cei doi vor fi aduși. Se va putea această cauză și în lipsa lor. Cei doi inculpați nu ajunseseră la Curtea de Apel până la ora 9:00.

Părinții Alexandrei spun că autoritățile din Olt l-ar proteja pe Gheorghe Dincă.

×
Subiecte în articol: cazul caracal Gheorghe Dincă
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close