Antena 3 CNN Actualitate Locale Descoperă România de la înălţime! Imagini uimitoare din balonul cu aer cald - VIDEO

Descoperă România de la înălţime! Imagini uimitoare din balonul cu aer cald - VIDEO

Cum ar fi să descoperi România din balonul cu aer care pluteşte la 1.000 de metri deasupra pământului. Au răspuns la această întrebare doi prieteni din Târgu Secuiesc. Cei doi au obţinut finanţare printr-un program guvernamental, iar acum fac bani prin pasiunea lor pentru baloane cu aer cald. Cum nu există concurenţă în zonă, iar cererea este mare, ca să poţi cu balonul trebuie să te programezi cu două săptămâni înainte.

Descoperă România de la înălţime! Imagini uimitoare din balonul cu aer cald - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
28 Ian 2020   •   19:36

Deşi pare o evadare la îndemână pentru orice pasionat de senzaţii unice, pregătirea zborului necesită timp, atenţie şi antrenament.

Aventura cu balonul cu aer cald este o afacere la care au visat doi prieteni din Târgu Secuiesc.

Au accesat finanţare prin programul Start-Up Nation şi cu 60.000 de euro şi-au cumpărat primul balon cu aer cald de la o fabrică din Cehia.

Acum au două baloane, iar zborul cu ele este un fel de a face turism şi de a descoperi România de la înălţime. Amândoi au urmat în Ungaria o şcoală de pilotaj, iar apoi s-au întors în România să îşi trăiască visul.

Un zbor cu balonul cu aer cald costă aproape 600 de lei de persoană, iar cei care l-au încercat spun că merită toţi banii.

Descoperă România de la înălţime! Imagini uimitoare din balonul cu aer cald

 

 

×
Subiecte în articol: balon cu aer cald descopera romania
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close