Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea a prezentat documentul blocat de trei săptămâni de Vlad Voiculescu: ”Vor avea parte de un gen de reacție pe care nici măcar nu îl intuiesc!”

Mihai Gâdea a prezentat documentul blocat de trei săptămâni de Vlad Voiculescu: ”Vor avea parte de un gen de reacție pe care nici măcar nu îl intuiesc!”

Antena 3 a intrat în posesia unui document exploziv, aflat la Ministerul Sănătății fără a fi semnat, document convenit de toate cultele religioase și reprezentanții Guvernului României, alții decât Ministerul Sănătății, inclusiv Raed Arafat. Documentul ar permite înmormântările creștinești cu tot ritualul.

Mihai Gâdea a prezentat documentul blocat de trei săptămâni de Vlad Voiculescu: ”Vor avea parte de un gen de reacție pe care nici măcar nu îl intuiesc!”
de Laura Dinu    |    06 Apr 2021   •   14:30

”Am prezentat informația potrivit căreia toate cultele din România, sunt 18 culte, Biserica Ortodoxă Română, Biserica Catolică, toate cultele protestante, neoprotestante, dar aici nu e vorba doar de creștini, dar absolut toate cultele din România au convenit împreună cu doctorul Raed Arafat, care a fost un foarte mare susținător al schimbării acestui document. 

Acest document noi îl avem pe surse de la Ministerul Sănătății, însă am încercat să ne informăm cu privire la modul în care au decurs aceste discuții, folosind toate sursele posibile. 

Absolut toate cultele din România au avut două discuții cu doctorul Arafat, care a zis că da, protocolul de înmormântare trebuie schimbat, sunt de acord cu asta, și de trei săptămâni acest document este blocat de Vlad Voiculescu și mai ales de doamna Andreea Moldovan, secretar de stat.

Care sunt lucrurile extraordinare din acest document? Doar niște lucruri de bun simț. Lucruri care fac ca aceste înmormântări să nu mai calce nici demnitatea umană, nici dreptul la credință. Nu vreau să intru în detalii dar oamenii ar trebui să știe că persoanele declarate moarte de COVID, deci în România peste 24.000 de oameni, au fost luați, dezbrăcați, băgați în saci și în felul acesta, înmormântați”, a declarat Mihai Gâdea în timp ce prezenta documentul blocat de ministrul Sănătății. 

”Vreau să vă prezint care sunt modificările față de ceea ce era înainte. Ce e cu roșu e adăugat”, a continuat realizatorul Sinteza Zilei

”Dacă oricare dintre noi ar fi fost astăzi în locul familiilor care au îngropat pe cineva... Gabi Luncă este astăzi înmormântată, Nelu Ploieșteanu, și alte sute de persoane. Și părinții tăi, apropiații tăi, mama ta, tatăl tău, ruda ta sunt umiliți în felul ăsta, în acest moment foarte important al ceremoniei de înmormântare, ce ai simți? 

Dacă nu fac bine și nu schimbă acest document, și nu îl aprobă, cred că vor avea parte de un gen de reacție pe care nici măcar nu îl intuiesc”, a concluzionat Mihai Gâdea. 

 

×
Subiecte în articol: Vlad Voiculescu Mihai Gâdea
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close