Antena 3 CNN Actualitate Doi bărbaţi din Bucureşti au fost prinşi în flagrant când vindeau 5 kilograme de cannabis

Doi bărbaţi din Bucureşti au fost prinşi în flagrant când vindeau 5 kilograme de cannabis

Doi băbaţi din Bucureşti au fost prinşi în timp ce încercau să vândă în plină stradă 5 kilograme de cannabis. S-a întâmplat în în localitatea Roșu, județul Ilfov, într-o acţiune organizată de poliţiştii de la Serviciul Antidrog. Cei doi bărbaţi de 37 şi 38 de ani erau filaţi de aproximativ o lună.

Doi bărbaţi din Bucureşti au fost prinşi în flagrant când vindeau 5 kilograme de cannabis
de Iulia Gorgorin    |    13 Aug 2020   •   23:00

Poliţiştii au aflat de tranzacţie şi i-au prins pe cei doi chiar când încercau să vândă cantitatea de cannabis pentru suma de zece mii de euro. Cei doi sunt acum cercetați pentru trafic de droguri de risc. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

În urmă cu o lună, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog și D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au demarat investigații privind doi bărbați, de 37 și 38 de ani, bănuiți de trafic de droguri de risc.

În seara de 11 august a.c., polițiștii antidrog au organizat o acțiune în București și în județul Ilfov, în care au prins în flagrant delict, pe stradă , doi bărbați, în timp ce vindeau aproape 5 kilograme de cannabis, pentru 10.000 de euro.

Cei în cauză au fost prezentați procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală care, după audiere, a decis reținerea și formularea propunerii de arestare preventive pe numele unuia dintre bărbați. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv.

Cei doi sunt cercetați pentru trafic de droguri de risc.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

''Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie'', se arată într-un comunicat.

×
Subiecte în articol: cannabis flagrant
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close